18.11.2022  |  Klima, miljø og energi

Verdens første cirkulære sikkerhedssko

Indhold fra partner Hvad er dette?

De senere år har vi arbejdet hårdt på at udvikle sikkerhedssko, der ikke kun er mere sikre, men også cirkulære. Med succes! Det er lykkedes os at udvikle de første cirkulære sikkerhedssko i verden.

Det vil sige, at vi vælger så mange miljøvenlige materialer som muligt, der har en længere levetid. Materialerne kan genbruges og alle råstofferne kan bruges igen i en efterfølgende produktion. For eksempel i møbler, isoleringsmaterialer og, forhåbentlig i fremtiden, i nye sikkerhedssko.

Desuden bliver restmaterialerne fra vores egen produktion i videst omfang genbrugt. Vores læderester fra produktionen af overlæder bliver bearbejdet og brugt i gødning, og restmaterialerne fra vores sålproduktion bliver brugt i isoleringsmateriale.

Derudover arbejder vi løbende på at forbedre arbejdsforholdene i hele vores produktionskæde. Vidste du, at for hvert par sko, der bliver produceret, er et kvarter af produktionstiden udført af en medarbejder, som er sårbar på jobmarkedet?

Mere fra HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

https://www.hultaforsgroup.dk

Hultafors Group ejer og udvikler internationale brands indenfor personlig beskyttelse (PPE), værktøj, stiger og stilladser samt løsninger til opbevaring af udstyr. I mere end 130 år har vi bidraget til at skabe en bedre hverdag for professionelle brugere ved at give dem det bedste indenfor funktion, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet. Bæredygtighed er en natu…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere