06.10.2022  |  Klima, miljø og energi

Hold dine fødder tørre og havet rent!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med disse komfortable strømper forpligter EMMA sig til at rense verdens have. Strømperne er lavet af genvundne fiskenet og BCI-bomuld. Så de er ikke kun gode for dine fødder, men også for miljøet.

EMMA Safety Footwear samarbejder med Star Sock, medstifter af Healthy Seas. I 2020 slæbte de ikke mindre end 75.000 kg fiskenet op fra havet. der bl.a. blev brugt til fremstilling af nye, bæredygtige sokker fra EMMA. Vi er stolte over at kunne yde vores bidrag til dette!

Med de bæredygtige Hydro-Dry® Working sokker har EMMA Safety Footwear taget endnu et skridt på sin bæredygtighedsrejse. Udover at strømperne er fuldt ud bæredygtige, er emballagen også blevet forbedret: ikke mere plastik, med i stedet genbrugspapir med FSC-mærket. På denne måde tager EMMA endnu et skridt mod en bedre verden.

ARBEJDSSTRØMPER HYDRO-DRY SUSTAINABLE

Mere fra HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

https://www.hultaforsgroup.dk

Hultafors Group ejer og udvikler internationale brands indenfor personlig beskyttelse (PPE), værktøj, stiger og stilladser samt løsninger til opbevaring af udstyr. I mere end 130 år har vi bidraget til at skabe en bedre hverdag for professionelle brugere ved at give dem det bedste indenfor funktion, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet. Bæredygtighed er en natu…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere