Cirkulær

Strategi & ledelse

Rester fra ølbryg kan redde liv

Circular Food Technology står bag det fremadstormende brand Agrain, der giver ”brugt korn” nyt liv. Det bliver til mel, der giver spændende smagsnoter i bagværk og til færdige fødevarer som chips og knækbrød.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ørsted commits to sustainable recycling of wind turbine blades

Ørsted commits to either reuse, recycle, or recover all of the wind turbine blades in its global portfolio of onshore and offshore wind farms upon decommissioning.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Hvad er grundprincipperne i cirkulær økonomi?

Når en virksomhed vil arbejde med cirkulær økonomi, er det godt at kende principperne, der ligger til grund. Sådan bliver det nemmere at gå fra en lineær til en cirkulær forretningsmodel. Du kan her læse om hvordan produkters livscyklus kan forbedres.

Indhold fra partner

Supply chain

Nu skal indkøb være cirkulært – og det er ikke så kompliceret som det lyder

Den traditionelle lineære forbrugsbaserede model er på vej til at blive erstattet af en cirkulær model, som skaber mere bæredygtige forretningsmodeller. Både målt på CSR og økonomi. Hvad betyder det for indkøb og ledelse af forsyningskæden? Bare rolig, det er ikke så kompliceret, som det lyder, siger ekspert. Tag det trin-for-trin og hold det enkelt.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Kan IKEA blive cirkulær? De er nu et gulv nærmere

I et samarbejde med gulvproducenten Tarkett har IKEA i Kongens Kurva, Sverige afmonteret 10.000 kvadratmeter gulv, renset og genbrugt det til nye gulve i Jönköping-varehuset. Det cirkulære gulv har betydet en klimabesparelse på knap 100 tons CO2.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Arbejd cirkulært ved at forlænge dit produkts levetid

Når I som virksomhed gerne vil arbejde cirkulært, kan I sætte ind forskellige steder i værdikæden. Den mest bæredygtige løsning er at producere og indkøbe langtidsholdbare produkter. Her spiller vedligeholdelse og levetidsforlængelse en stor rolle.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

En cirkulær madkultur skal revolutionere fødevarebranchen og dens vaner

Arbejder du inden for fødevarebranchen? Så skal du tænke cirkulært. Hele madkæden skal designes, så restaffald kan udnyttes på kreativ vis. Få blandt andet et eksempel på, hvordan vegetabilsk restaffald kan blive til animalsk protein med høj ernæring.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Wehlers stol R.U.M bliver hyldet for design, og virksomheden er anerkendt for bæredygtighed som B-Corporation medlem.

Arkitektforeningens “Ugens arkitektur” i uge 12 er en stol fra Wehlers, der er fremstillet af genbrugt plastic fra havet. Stolen hedder R.U.M., der står for Re Used Materials.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere