20.04.2021  |  Klima, miljø og energi

Jobpotentiale ved cirkulær økonomi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cabi har sammen med Rådet for Samfundsansvar og Verdensmål udarbejdet en analyse af, hvor mange jobs der kan vise sig at ligge gemt i cirkulær økonomi.

Byggebranchen er præget af store mængder affald fra nedrivning, byggeproces og leverancer til byggepladsen. Meget affald kan og bør genbruges. Det kalder på ledige hænder, der kan adskille, sortere og måske reparere til gensalg og genanvendelse i andre virksomheder.

Cabi har sammen med Rådet for Samfundsansvar og Verdensmål ultimo 2020 udarbejdet en analyse af jobpotentiale ved cirkulær økonomi. Byggebranchen markerer sig ved at have forventninger til nye ansættelser som følge af implementering af cirkulære forretningsmodeller. Du kan orientere dig i rapporten her og i figuren nedenunder.

Tags: Cabi, Cabi

Denne artikel er en del af temaet I fokus: bæredygtigt byggeri 2021

Mere fra Cabi

Cabi

http://www.cabiweb.dk/

Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme: Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere