22.09.2016  |  Kommunikation

Hør om fremtidens branding hos Sustainable Brands

Virksomheders kommunikation med deres kunder er presset. Hverken forbrugere eller erhvervskunder tror på de traditionelle budskaber, er trætte af at få dem præsenteret og leder efter noget andet. Kan vi finde det hos Sustainable Brands i næste uge?

”Vi er virkelig trætte af at få kastet reklamer i hovedet. Først og fremmest vil vi lyttes til og se brandet bidrage til noget, vi går op i, som en del af en fælles indsats” siger Thomas Kolster rådgiver om branding med purpose. Eller Mr Goodvertising, som han også går under, opkaldt efter titlen på sin bog fra 2012.

Thomas Kolster rejser verden rundt med sit budskab om at marketing, reklame og branding må finde nye historier at fortælle for at trænge igennem i en social tidsalder. Historier der interesserer kunderne og rammer temaer, de går op i. Som kan være klima. Eller fattigdom, rent vand, kvinders rettigheder, global ulighed, dyrevelfærd, flygtninge eller noget helt syttende.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

I næste uge, d. 26- 28. september er det på Sustainable Brands-konferencen i København, det foregår. Modsat mange andre konferencer om bæredygtighed bruges en stor del af tiden på at forfølge ideer og løsninger til, hvordan man bygger et troværdigt brand, og ikke mindst hvordan man engagerer kunder i det projekt.

”Det er der et godt program med både store lokale og internationale navne. Og med workshops hvor det bliver meget mere hands-on end det man normalt ser på konferencer. Det synes jeg er det bedste ved Sustainable Brands,” siger Thomas Kolster.

Læs hele artiklen om marketing med mening her.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere