23.08.2013  |  Kommunikation

KE Fibertec deltager på Building Green 2013

Indhold fra partner Hvad er dette?

KE Fibertec deltager for første gang og på vores stand vil du kunne høre om CradleVent®, der er verdens første Cradle to Cradle certificerede ventilationskanal. Produktet er senest blevet valgt af arkitektfirmaet LIAG i Holland, der har fået til opgave at tegne en ny energi/CO2 neutral skole tæt på Rotterdam.

Building Green er Danmarks største fagmesse for det bæredygtige og energieffektive byggeri. Alle udstillere har taget udfordringen op og vil på messen præsentere deres bud på produkter, der imødekommer fremtidens krav til bygninger.

KE Fibertec deltager for første gang og på vores stand vil du kunne høre om CradleVent®, der er verdens første Cradle to Cradle certificerede ventilationskanal. Produktet er senest blevet valgt af arkitektfirmaet LIAG i Holland, der har fået til opgave at tegne en ny energi/CO2 neutral skole tæt på
Rotterdam.

Et godt indeklima og energibesparelser

KE Fibertec er verdens største leverandør af tekstilbaseret ventilation, dvs. tekstilkanaler, der skræddersys, så de passer til bygningens arkitektur og ventilationsbehov. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til at skabe en ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Det giver et godt indeklima på kontorer, i skoler, butikker, showrooms og andre steder, hvor mange mennesker er samlet.

Tekstilkanaler kan vaskes i en almindelig vaskemaskine. Det giver et renere og mere hygiejnisk miljø, men også en energibesparelse, da strømforbruget ved at producere den nødvendige luftmængde reduceres, når kanalen er ren.
    
Besøg KE Fibertec på stand nummer 86 og deltag i vores seminar, der finder sted i seminarlokalet den 10. oktober kl. 11-12. Her vil salgschef René Frimodt fortælle om vores arbejde med Cradle to Cradle og mulighederne med tekstilbaseret ventilation.

Sted:             Forum, København
Tid:               9. og 10. oktober 2013
Pris:              Gratis. Hent adgangsbillet på buildinggreen.eu

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere