Klimapartnerskab

Klima, miljø og energi

Danish Crown will phase out palm oil by 2023

Palm oil is used as a binder in animal feed and thus in the production of meat. As part of the partnership with Danish Alliance for Responsible Palm oil, Danish Crown has now adopted an action plan, which will phase out palm oil by 2023.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt dansk partnerskab skal bekæmpe afskovning ved at sikre ansvarlig sojaproduktion i Brasilien

WWF Verdensnaturfonden, Etisk Handel Danmark og Udenrigsministeriet søsætter et nyt innovativt partnerskab for at fremme bæredygtig sojaproduktion i Brasilien. Ambitionen er at bidrage til en bæredygtig transformation af hele sojamarkedet i samarbejde med danske virksomheder, samlet i Dansk Alliance for Ansvarlig Soja.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Nyt partnerskab skal understøtte den grønne omstilling

Den jydske Haandværkerskole indgår et nyt grønt partnerskab med Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab PensionDanmark for at bidrage til, at flere unge får en faglært uddannelse med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

VELUX Gruppen og Schneider Electric udvider deres grønne partnerskab

De to parter har netop sat blæk på en ny aftale, som skal accelerere VELUX Gruppens' mål om at blive en klimaneutral virksomhed i 2030.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Nyt partnerskab med NIO skal styrke beskyttede naturområder og naturformidling

Elbilproducenten NIO, som i løbet af efteråret 2022 etablerer sig i Danmark, har indgået en partnerskabsaftale med Danmarks Naturfredningsforening og Danmarks Naturfond om at styrke naturforvaltningen af fire danske naturområder.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

AGF vil klimakompensere med Folkekirkens Nødhjælp

Som den første klub i 3F Superligaen kommer AGF i fremtiden til at rejse på ansvarlig klasse. En ny aftale med Folkekirkens Nødhjælp skal nu kompensere AGF’s udledning af CO2 fra flyrejser og samtidig støtte verdens fattigste med klimahjælp.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt grønt partnerskab skal bidrage til at øge pengestrøm til internationale sol-projekter

Et nyt partnerskab lanceret på COP26 sent mandag vil arbejde for at øge især nordiske investeringer i solenergi i vækst- og udviklingsøkonomier. Målet er at bidrage til at mobilisere 6,5 billioner kr. inden 2030. Bag partnerskabet står International Solar Alliance, der sammen med CONCITO, Investeringsfonden for Udviklingslande (IFU) og den internationale organisation World Climate Foundation vil accelerere den grønne omstilling af energisektoren i det globale syd.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

JPS Marselis planter 2.000 træer og bidrager til klimatilpasning sammen med Folkekirkens Nødhjælp

Aarhus-koncernen JPS Marselis er indgået en klimaaftale med Folkekirkens Nødhjælp. Koncernen ønsker både at gøre en forskel for klimaet og hjælpe de samfund, der lider under klimaforandringerne.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere