28.05.2010  |  Klima, miljø og energi

KLS Grafisk Hus skifter til elbiler

Danmarks første CO2-neutrale trykkeri, KLS Grafisk Hus, fortsætter sine mange initiativer for at nedbringe sin CO2-udledning. Fremover bliver trykkeriets tryksager således leveret med en el-lastbil, mens kunderne bliver besøgt i en el-bil.

Danmarks første CO2-neutrale trykkeri KLS Grafisk Hus udskifter nu to benzinbiler med elbiler. Energistyrelsen har nemlig udvalgt KLS Grafisk Hus til en forsøgsordning med el-biler. Og derfor kommer især KLS’ kunder til at se en del til de to el-biler, som KLS Grafisk Hus anskaffer under forsøgsordningen. Selskabets varebil til levering af tryksager i hovedstadsområdet bliver nemlig udskiftet med en Modec el-lastbil, og sælgerne og direktionen skal deles om en Fiat Qubo, som erstatter en af virksomhedens benzinbiler. Elbilerne skal oplades med vedvarende energi fra havvindmøller, som i forvejen leverer el til det CO2-neutrale trykkeri. Better Place deltager i projektet og leverer ladestanderne. Energistyrelsen støtter projektet med 530.000 kr, mens KLS Grafisk Hus selv investerer 900.000 kr. i projektet.
-JR

Mere fra Justine

Justine Aagaard Rodian

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere