KMD

www.kmd.dk

  • dhc@kmd.dk
  • 4460 1000
  • Lautrupparken 42, DK-2750 Ballerup

Branche/Sektor:

IT-sektoren, Rådgivning/konsulenter

Om

KMD er den største danske it-virksomhed og udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune, stats- og erhvervssegmentet i Europa.

KMD har over 1.500 danske og internationale kunder, herunder over 800 danske og udenlandske virksomheder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 5,6 mia. kr. og har omkring 3.500 ansatte. KMD er ejet af NE…

Læs mere  

Om

KMD er den største danske it-virksomhed og udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune, stats- og erhvervssegmentet i Europa.

KMD har over 1.500 danske og internationale kunder, herunder over 800 danske og udenlandske virksomheder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 5,6 mia. kr. og har omkring 3.500 ansatte. KMD er ejet af NEC Corporation.

I KMD fordrer vi at drive en sund virksomhed, der ud over at fokuserer på at levere den bedste service og løsninger til vores kunder, så tillægges der et stort fokus på, hvilket aftryk vi har på samfundet og verden. Derfor er bæredygtighed og socialt ansvar en integreret del i dagligdagen hos KMD. Integrationen af bæredygtighed og socialt ansvar skal være med til at sikre målet af en sund virksomhed.

Siden 2011 har KMD arbejdet med FN Global Compact's 10 principper for menneske- og arbejdstagerrettigheder, beskyttelse af miljø og klima samt bekæmpelse af korruption. Forpligtelsen til FN Global Compact ligger i naturlig forlængelse af KMD's grundlæggende DNA, hvorfor de 10 principper fungerer som fundamentet i vores politik for samfundsansvar.

Find mere omkring vores CSR-arbejde og initiativer på vores hjemmeside.

Kontaktpersoner

Ditte Haugaard Clausen

CSR & Public Affairs-Manager

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere