24.04.2014  |  Strategi & ledelse

Kom godt i gang med CSR-rapportering

CSR-udvalget under FSR – danske revisorer har udarbejdet publikationen "Godt i gang med CSR-rapportering", som blandt andet introducerer nogle af de vigtigste overvejelser, virksomheder bør gøre sig i forbindelse med CSR-rapportering.

Flere og flere virksomheder og organisationer gør sig overvejelser om at udarbejde en CSR-rapport, men for mange – specielt små og mellemstore virksomheder – kan det virke uoverskueligt at gå i gang.

Derfor har CSR-udvalget under FSR – danske revisorer udarbejdet publikationen "Godt i gang med CSR-rapportering", som er tiltænkt virksomheder og organisationer, som ønsker at komme i gang med CSR-rapportering eller som er relativt nye på området og derfor søger inspiration og gode råd i forbindelse hermed.

Læs også: GRI G4 – de nye krav og forventninger til CSR rapportering

I publikationen introduceres nogle af de vigtigste overvejelser, virksomheder og organisationer bør gøre sig i forbindelse med en rapporteringsproces, hvilket understøttes med praktiske eksempler fra de tidligere vinderrapporter.

Der eksisterer ikke en "one size fits all" indenfor CSR-arbejdet, men de tidligere vindervirksomheder spænder bredt og giver derfor et godt indblik i forskellige tilgange til CSR-rapportering. Eksemplerne kommer primært fra små og mellemstore virksomheder og nyere rapportører, men er yderligere suppleret med uddrag fra en mere erfaren virksomheds rapport.  

Læs også: Sådan får du CSR-rapporten til at leve hele året

Publikationen indeholder:

  • ”Kom godt fra start”, som sætter fokus på at vælge en tilgang til CSR, der kan skabe forretningsmæssig værdi.
  • ”Kør”, der har særligt fokus på forankring af CSR-rapporteringen i virksomheden.
  • ”Vejen videre”, som skal bidrage med inspiration og indsigt i tidens tendenser.

?Læs publikationen "Godt i gang med CSR-rapportering" her

- JDN 

Mere fra Assistent@horisontgruppen.dk

Assistent@horisontgruppen.dk

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere