07.02.2022  |  Klima, miljø og energi

Kombinér din viden om standarden med konkrete værktøjer til intern audit

Indhold fra partner Hvad er dette?

Står du og mangler et intern auditor kursus inden for ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 27001 eller ISO 45001? Så læs med her.

Vil du have kompetencerne til at udføre effektive interne audits af din virksomheds ledelsessystem, er næste skridt måske et af vores 5 intern auditor kurser, som kombinerer din viden om standarden med konkrete værktøjer inden for auditteknikker og -metoder.

"Vi laver rollespil i forskellige situationer, hvor I prøver af, hvordan det er at auditere, og får feedback på jeres præstation, så I umiddelbart efter kurset kan gå hjem og anvende det i jeres egen virksomhed," fortæller vores underviser og Lead Auditor, Karsten Lindhardt.

Det giver dig mulighed for at prøve at auditere et ledelsessystem i en konkret virksomhed og diskutere tvivlsspørgsmål undervejs: "Vi fik mulighed for dialog om konkrete og relevante emner vedrørende intern audit og vores rolle som auditor," fortæller kursist.

Så vil du styrke dine kompetencer som intern auditor og have viden om forskellige auditteknikker- og metoder til udførelse af interne audits, så spids blyanten og tilføj et af vores 5 intern auditor kurser til din ønskeliste for 2022:
 

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere