03.03.2019  |  Klima, miljø og energi

Kunderne er meget tilfredse med SEF

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det sydfynske energiselskab SEF oplever en stigning i tilfredsheden blandt selskabets kunder. En helt ny undersøgelse viser med al tydelighed, at tilfredsheden er stor og historisk høj blandt SEF´s kunder.

Hvor kundetilfredsheden på landsplan dykker, stiger den hos SEF. Så modsat branchen generelt er kunder hos SEF altså mere og mere tilfredse med deres energiselskab.

Undersøgelsens spørgsmål går på, hvor tilfreds man er som kunde i SEF og i hvor høj grad SEF lever op til kundens forventninger? Baseret på et meget højt svartal, giver kunderne SEF en score på 81 ud af 100, hvilket kategoriseres som en ”toppræstation”. Resultatet viser, at ikke blot stiger tilfredsheden blandt SEF´s kunder, men resultatet vidner også om, at SEF ligger helt i top – på nationalt plan.

”SEF er en virksomhed, som formår at omsætte feedback fra kunder til konkrete handlinger – derfor bliver de hele tiden dygtigere og bedre til at leve op til kundernes forventninger” siger Henrik Johan Nielsen, direktør i analysefirmaet FactFactory, der har stået for undersøgelsen for SEF.

På et spørgsmål om årsagen til den meget store tilfredshed svarer Allan Pendegast, der er afdelingsleder i salg & kundecenter, at vi er meget bevidste om, at give vores kunder en god, personlig og faglig betjening. Det ligger os meget på sinde, at man ikke skal vente på betjening og at man mødes af både faglighed og kompetence. Vi ved nemlig, at forbrugerne gerne vil have en kort responstid og faglighed!

En anden forklaring på den meget fine vurdering i kundetilfredshedsundersøgelsen kan meget vel ligge, i at SEF har tydelige holdninger og værdier til den verden, vi alle er en del af.

Claus Holm Andersen, der er Kunde- og markedschef i SEF forklarer, at det er en bærende værdi for energiselskabet SEF, at vise vejen for rationel anvendelse af ressourcerne. Dette kommer bl.a. til udtryk i et stort engagement omkring udvikling af et nyt naturvidenskabeligt undervisningsmateriale til udskolingen på alle skoler i Svendborg kommune. SEF er også arrangør af folkelige og informative arrangementer om, hvorledes man bedst anvender ressourcerne.

Tidligere på efteråret lagde SEF således hus til et vellykket og velbesøgt arrangement, hvor en række forhandlere af elektriske biler, cykler, haveredskaber i forening med biblioteket, musikskolen, Naturama og scienceklassen fra Tåsingeskolen bidrog til en spændende dag, hvor det nyttige blev forenet med det fornøjelige. Endelig vil der inden jul stå fire nye hurtigladere til elbiler på fire forskellige adresser i Svendborg til fri afbenyttelse for alle. Der er tale om en donation fra SEF til Svendborg by.

Jo, vi er glade for at gøre en forskel på vegne af vores kunder i og omkring Svendborg slutter Claus Holm Andersen.

Tags: SEF A/S

Mere fra SEF A/S

SEF A/S

https://www.sef.dk/

  • sef@sef.dk
  • 62 20 11 20
  • Fåborgvej 44, 5700 Svendborg

Bæredygtighed, miljørigtige energiformer og anvendelse af energi rationelt er 3 stærke mantraer i SEF A/S. Vi tilbyder stærke og fremtidsorienterede løsninger til kunderne. Vores investeringer i miljørigtige energiformer danner fundamentet for nye muligheder og en bæredygtig udvikling inden for energiforsyning. Vi er optagede af at inspirere vores kunde…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere