08.09.2021  |  Klima, miljø og energi

Læs højdepunkterne fra EcoTrees årsrapport

Indhold fra partner Hvad er dette?

EcoTree forvalter bæredygtige skove, hvor træerne ejes af helt almindelige mennesker og ansvarlige virksomheder. Læs mere om vores udvikling i det seneste år og de højdepunkter, som vi er mest stolte af!

Længe leve vores skove

Lad os starte med skovene. På et år har vi fordoblet antallet af træer i vores franske skove. Trods landet har været ramt af tørke, skovbrande og barkbiller i 2020, så har EcoTrees skove har ikke været berørt af dette. 

Vi har overtaget 10 nye skove på 60 hektar i fire forskellige regioner i Frankrig. I skovene i Cleden Poher, Louargat, Faouët, Palotas og Ploërdut har vi koordineret træplantninger, og vores team har plantet over 65.000 træer bl.a. kastanjetræer, eg, douglas, cedar og grantræer.

Vi vækster og bliver større

Lige nu arbejder vi på at ekspandere  EcoTrees unikke model i Danmark og Storbritannien. Og indenfor den nærmeste fremtid vil vi have vores første danske og britiske skov. Drømmen om at blive en international virksomhed med skove i flere lande, og planen om at demokratisere europæiske skove med vores banebrydende koncept, bliver altså meget snart en realitet. 

Ligesom vores skove vokser, så er EcoTree også blevet større. Vores omsætning er i 2020, hvilket sætter os i en god økonomisk position. Og da vi har fået mere at lave, så har vi også haft travlt med at opbygge vores fantastiske team. Vi er nu 60 naturelskere på tværs af alle afdelinger og lande - og vi bliver hele tiden flere og flere. 

Hvad er det næste skridt?

Med hjælp fra dig, sigter vi selvfølgelig mod et lige så vellykket år som de forrige. Vi regner med, at vi i løbet af året planter, overtager og vedligeholder mere end 500.000 træer, og vi påbegynder 30 biodiversitetsprojekter.

Vi gør også store fremskridt udenfor Frankrig, og vi arbejder på at kunne forvalte bæredygtige skove i flere lande. Som altid så vil vi holde jer informeret om vores ekspansion i vores nyhedsbrev. For os er det vigtigt, at vores træejere har alt nødvendige dokumentation tilgængeligt. Derfor vil du kunne finde årsrapporter, forskning, skovbrugsplaner mm. på din personlige EcoTree konto. 

Vil du vide mere?

Voìla, dette var en hurtig opsummering af vores årsrapport. Hvis du gerne vil dykke ned i detaljerne og lære mere, så kan du læse vores årsrapport her. Den indeholder oplysninger om alle vores skove, Covid-19-pandemien og en guide til bæredygtig skovforvaltning

Tags: Ecotree

Mere fra Ecotree

Ecotree

ecotree.green

EcoTree omdanner din ESG-strategi til en bæredygtig investering. Vi dyrker og planter bæredygtige skove, hvor træerne er ejet af privatpersoner og virksomheder. En investering i vores skove er en nem måde at sige farvel til greenwashing. Hos os kan du både bidrage til CO2-absorbering, beskytte biodiversiteten og være med til at skabe b…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere