01.07.2020  |  Klima, miljø og energi

Lederne ser frem til at deltage i grønt samarbejde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lederne deler regeringens klimaambitioner og visionen om, at Danmark skal være et grønt foregangsland.

Det siger Ledernes politiske chef Berit Toft Fihl i en kommentar til, at Lederne har fået en plads i klimadialogforummet. Klimadialogforummet er en nyoprettet enhed, der skal bistå Klimarådet i dets arbejde.

  • Det er ledere, som står i spidsen for den innovation, der skal til for at implementere den grønne omstilling. Klimaforandringer er en af de største udfordringer for samfundet, og det er vigtig at sætte rammerne for at mindske Danmarks klimaaftryk. Vi vil bidrage til arbejdet i klimadialogforummet med viden og erfaring fra ledere ude på landets mange arbejdspladser, siger Berit Toft Fihl.

Hun tilføjer, at Lederne glæder sig over at få muligheden for at bidrage til arbejdet.

  • Udvikling af nye, grønne teknologier og løsninger kan føre til tusindvis af nye grønne job og øget eksport af grønne klimaløsninger til gavn for både den globale klimaudvikling og dansk økonomi. Det er en udvikling, vi vil bakke op om. Lederne vil have fokus på, at den grønne omstilling skal ske så omkostningseffektivt som muligt, lyder det fra Berit Toft Fihl.

Mere fra Ledernes Hovedorganisation

Ledernes Hovedorganisation

https://www.lederne.dk/

  • 3283 3283
  • Vermlandsgade 65, 2300 København S

For Lederne er bæredygtig ledelse vejen til at realisere verdensmålene til gavn for økonomi, organisationer og mennesker. Derfor sætter vi fokus på bæredygtig ledelse.Lederne er en interesseorganisation for ledere og andre betroede medarbejdere. Som en del af Ledernes Hovedorganisation repræsenterer vi mere end 127.000 medlemmer, og vi har som den eneste faglige organisation i Danmark specialisere…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere