23.11.2020  |  Klima, miljø og energi

CSR-rapport: L'Oréal Sharing Beauty With All - Progress Report 2019

Indhold fra partner Hvad er dette?

For snart 10 år siden fastlagde L'Oréal sin strategi for bæredygtighed 'Sharing Beauty With All' med ambitiøse mål pr 2020. Rapporten viser hvor langt kosmetikfirmaet er kommet pr 2019.

Med ambitiøse mål for bæredygtighed pr 2020 har L'Oréal formået at foretage en radikal ændring af sin forretningsmodel for at reducere sin samlede miljøpåvirkning. Målet var blandt andet at mindske CO2 udledning, energiforbrug, vandforbrug og affaldsmængde på virksomhedens fabrikker og distributionscentraler rundt omkring i verden med 60% i forhold til 2005. 

For udledningen af drivhusgasser er det lykkedes at reducere med hele 78%, samtidig med at virksomheden har øget sin produktion med 37%. 35 produktionssteder,  incl. 14 fabrikker er nu kulstof-neutrale.

Indsatsen er blevet anerkendt af CDP; fire år i streg har L'Oréal fået 3 x A netop for at have reduceret sit vandforbrug og sin CO2 udledning og for at have arbejdet med sin supply chain for at undgå afskovning.

Firmaets datterselskaber i Norden har også bidraget. Især på L'Oréals nordiske distributionscentral i Greve syd for København har man kunnet registrere en reduktion af CO2 udledninger med hele 81% i forhodl til 2005; affaldsmængden er reduceret med 55% og vandforbruget med 22%. Både der og på firmaets kontorer har man sikret at 80% af energiforbruget kommer fra vedvarende energi.

2019 Progress Report giver et meget detaljeret indblik i alle virksomhedens initiativer og resultater inden for bæredygtighed.

Mere fra L'Oréal Danmark A/S

L'Oréal Danmark A/S

www.loreal.com

  • 43 24 64 84
  • Havneholmen 25 1561 København V

L’Oréal for the Future, our sustainability commitments for 2030Global warming is accompanied by environmental changes that threaten potentially permanent degradation of human and natural habitats. Sea levels, melting glaciers, ocean warming and acidification as well as extreme weather events are on the rise. With higher stakes must come stronger commitments.This is the reason why L…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere