16.08.2022  |  Samfund

Lynlad din elbil mens du køber ind

Dem med elbil kan se frem til nye lademuligheder når de handler i Meny eller Spar.

KFI Erhvervsdrivende Fond - også kendt som købmændenes pengetank - sender nu et større millionbeløb efter opsætning af lynladestandere hos købmænd, der indgår i Dagrofa-koncernen, landet over. Det skriver KFI i en pressemeddelelse.

"KFI er sat i verden for at støtte og hjælpe de frie købmænd. Det gælder også bæredygtighed, hvor KFI kan gøre en stor forskel, så omstillingen sker endnu hurtigere. Det er et udtryk for, at vi ønsker at tage et aktivt medansvar for, at samfundet udvikler sig i en bæredygtig retning," siger direktør Peter Lange, COO i KFI.

Læs også: Føtex og Clever vil etablere Danmarks største lynladenetværk

Det bliver primært Meny- og Spar-butikker, som inden udgangen af 2023 vil kunne tilbyde kunderne opladning af elbiler, mens de handler.

Beslutningen er taget på baggrund af et forsøg, hvor Meny i Hjørring har etableret Nordjyllands eneste lynladestander. Omend man ikke kan måle det direkte på omsætningen, så kan den lokale købmand se, at kunderne holder i kø for at få adgang til laderens to stik, og at de handler, mens de lader. 

- EHS

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere