Meyers A/S
I mere end 30 år har Meyers været drevet af at udvikle nye smagsoplevelser og løfte måltidsglæden til nye højder for alle ved at forene velsmag, værtskab og tanke for omverden.
Vi serverer hver dag godt 30.000 måltider ved omtrent 100 lokationer, leverer mødeforplejninger, faciliterer teambuildings og afholder events. Vi samarbejder også med en række offentlige og private partnere om at udvikle vores fælles madkultur, omlægge til økologi og igangsætte sociale forandringer med mad og måltider som middel.
I år 2021 udgav vi vores bæredygtighedsstrategi, hvor vi gør status, sætter målsætninger og konkretiserer vores bæredygtighedsindsatser inden for fem overordnet områder, der beskriver vores tilgang til en bæredygtig omstilling af vores fødevaresystemer. I 2023 blev vi B Corp certificeret – en anerkendt globale certificering, der dokumenterer, at vi som virksomhed lever op til de højeste krav inden for gennemsigtighed og social og miljømæssig ansvarlighed.
Vi engagerer os i nye opgaver, hvor vi mener, at vores indsats kan gøre en forskel. Som mennesker og som virksomhed er det vores opgave at påtage os et voksende værtskab i verden.
Seneste nyt
01.11.2024Meyers A/S
Sponseret
Meyers støtter Mødrehjælpens Julehjælp fra Valby til Viborg
I 2023 satte Mødrehjælpens julehjælp rekord med mere end 24.000 ansøgninger, og i år forventes et tilsvarende niveau. Derfor støtter Meyers igen i år Mødrehjælpens Julehjælp gennem en række aktiviteter, herunder en julekalender, der støtter den lokale julehjælp til familier i hele Danmark.
12.09.2024Meyers A/S
Sponseret
Meyers gør status på bæredygtighedsarbejde
I 2021 lancerede Meyers en holistisk bæredygtighedsstrategi med klare mål indenfor en række områder fra klima til lokale råvarer og social bæredygtighed. Nu gør madvirksom-heden status med en række markante resultater, der på fem år tæller en opjustering af økologiprocenten til 55% og øget indkøb af bælgfrugter til 72 tons på ét år.
26.06.2024Meyers A/S
Sponseret
Meyers reducerer CO2 for råvarer med 31% og når klimamål et år før tid
Siden 2021 har Meyers arbejdet målrettet på at reducere sit klimaaftryk for råvarer, der udgør 95% af virksomhedens samlede CO2-aftryk. Nu fortæller virksomheden om, hvordan de har opnået reduktion og mål gennem en flerstrenget indsats.
05.06.2024Meyers A/S
Sponseret
Nyt fra bælgfronten: Meyers lancerer økologisk burgerbolle med bønner
Gennem de seneste år har Meyers iværksat en lang række aktiviteter omkring dyrkning og salg af bælgfrugter, og nu tilføjer madvirksomheden et nyt initiativ indenfor foodservice for at få endnu flere bønner, linser og ærter på danskernes tallerkner. Nyeste skud på stammen er en økologisk burgerbolle med puré af hvide bønner, og dette blot ét af mange nye tiltag for at sikre flere grønne proteiner i virksomhedens brød, bagværk og færdigretter.
14.12.2023Meyers A/S
Sponseret
Meyers får international blåstempling for CO2-mål
Det internationale Science Based Targets-initiativ har nu valideret de mål og metoder, som Meyers bruger til at reducere CO2. For fødevarevirksomheden er certificeringen en vigtig blåstempling, der både sikrer korrekt måling og understøtter Meyers’ ambition om bl.a. at opnå CO2-reduktion for råvarer på 50% i 2030 – et mål, som virksomheden forventer at nå gennem samarbejde og innovation blandt både kokke og kunder.
09.11.2023Meyers A/S
Sponseret
Meyers støtter mødrehjælpens julehjælp fra Amager til Aalborg
I 2022 satte Mødrehjælpen rekord ved at hjælpe knap 20.000 udsatte børn og deres forældre med julehjælp, og i år forventer den socialhumanitære organisation mindst lige så mange ansøgere. Derfor støtter vi i år Mødrehjælpens Julehjælp gennem en række aktiviteter: Fra at sælge Danmarks dyreste mandel til udvikling og salg af en julekalender, der sælges i Mødrehjælpens butikker i hele Danmark.
16.10.2023Meyers A/S
Sponseret
Grøn omstilling i kantinen
Den mad, vi spiser, står for en stor del af vores samlede klimaaftryk med en andel på 20 procent. Derfor er ændring af vores spisevaner også en af de mest effektive løftestænger i klimakampen. Det giver kantinerne på arbejdspladsen et stort ansvar i at melde sig ind i kampen og blive forkæmpere for en frokosttallerken, der ikke kun er velsmagende, men også sund for den enkelte og bæredygtig for verden. Men at mindske klimaaftrykket på madforbruget kan nemt blive en stor mundfuld med mange knapper at skrue på. Vi har samlet vores erfaringer fra det, der batter mest.
16.10.2023Meyers A/S
Sponseret
De formidable bælgfrugter
2 gram. Det er hvad en gennemsnitlig dansker spiser af bælgfrugter om dagen. Og så er der langt til de 100 gram, som Fødevarestyrelsen anbefaler i deres klimakostråd. Men bønner, linser og ærter er uundværlige, hvis vi skal lykkes med at spise mere klimavenligt i fremtiden. Derfor har vi i Meyers sat os for at arbejde dedikeret med bælgfrugter og grønne proteiner, fra dyrkning til forædling, og få flere bønner, linser og ærter ned i den danske landbrugsjord og ud på middagstallerkenerne.
Temaer som virksomheden deltager i
Artikler virksomheden er nævnt i
31.08.2023CSR.dk
Dansk tyggegummibrand opnår vigtig certificering
Den danske producent af plastikfrit tyggegummi og plantebaserede pastiller, True Gum, er blevet B Corp-certificeret. Ifølge medstifter Peter Juul Regnersgaard er certificeringen et vigtigt skridt i forhold til at skubbe tyggegummibranchen i en mere bæredygtig retning.
11.03.2022CSR.dk
Meyers har gjort sine færdigretter mere klimavenlige
Et halvt år efter start har Meyers udskiftet emballagen på alle sine færdigretter til nye og mere bæredygtige bakker fremstillet af min. 65% genbrugsplast. Samtidig har kokkene optimeret opskrifterne, så retterne nu indeholder endnu flere bælgfrugter og grøntsager til gavn for både klimaet og måltidsglæden.
Udgiver
Copyright 2023