MT Højgaard Holding

mthh.dk/

  • mail@mth.dk
  • 70 12 24 00
  • Knud Højgaards Vej 7, 2860 Søborg, Danmark

Branche/Sektor:

Bygge- og anlægsvirksomhed

Om

I MT Højgaard koncernen skaber vi de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi og insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme.

Koncernen er blandt de førende aktører inden for byggeri, anlæg, infrastruktur og services til private og offentlige bygherrer i…

Læs mere  

Om

I MT Højgaard koncernen skaber vi de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi og insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme.

Koncernen er blandt de førende aktører inden for byggeri, anlæg, infrastruktur og services til private og offentlige bygherrer i Danmark og på udvalgte, internationale markeder.

Koncernens består af seks selskaber, der opererer som selvstændige enheder med hver deres ledende position på de respektive delmarkeder. Projekter i Danmark og internationalt udføres typisk som hoved- og totalentrepriser eller som Offentlig-Private Partnerskaber. Alle selskaber har fokus på at levere økonomisk, miljømæssigt og socialt bæredygtige løsninger i hele byggeriets livscyklus.

For os handler bæredygtighed om både produkter, mennesker, miljø og samfund. Inden for de områder bygger vi bro mellem vores virksomheder og sikrer, at vi med vores respektive tilgang og fokus samarbejder målrettet om bæredygtighed.

Vi har fra starten været med i arbejdet omkring DGNB- og Svanemærke certificeringer i Danmark. Disse processer passer nemlig rigtigt fint sammen med vores tilgang til projekterne.

Som entreprenør ved vi, hvor afgørende den tidlig involvering kan være. Ved at samarbejde tæt med vores kunder og leverandører kan vi skabe et langt bedre resultat.

På de fleste projekter skal der findes besparelser, som kan have stor betydning for brugernes liv i bygningen og den oplevede kvalitet af byggeriet. Nogle af disse besparelser kan vi undgå eller håndtere ved måden, vi designer og bygger på.
 

MT Højgaard Danmark
Full-service entreprenør med speciale i bygge-, anlægs- og infrastrukturprojekter for offentlige og private kunder i Danmark, nybyggeri såvel som renovering.

Enemærke & Petersen 
Renovering af almene boliger, skoler, erhverv, daginstitutioner og andels- og ejerforeninger samt nybyggeri af blandt andet boliger, skoler, institutioner og kontorer.

Scandi Byg
Industrielt fremstillede modulbyggerier til boliger (Svanemærkede), kontorer, institutioner og sundhedsfaciliteter samt modulbyggede mandsskabsskure og bolig-, institutions- og kontorpavilloner.

MT Højgaard International
Bygge-, anlægs- samt installationsopgaver på udvalgte internationale markeder for private og offentlige kunder.

Ajos
Etablering af midlertidigt byggeri i form af pavilloner samt etablering, indretning og afrigning af byggepladser. Udlejning af materiel til bygge-, anlægs- og renoveringsprojekter.

MT Højgaard Projektudvikling
Udvikler, konkretiserer og realiserer bæredygtige erhvervs- og boligprojekter (BtC + BtB) samt opfører og drifter byggeri i Offentlig-Privat-Partnerskab (OPP).

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere