MT Højgaard

www.mth.dk

  • mail@mth.dk
  • 70 12 24 00
  • Knud Højgaards Vej 7, 2860 Søborg, Danmark

Branche/Sektor:

Bygge- og anlægsvirksomhed

Om

I MT Højgaard skaber vi de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi og insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme.

For os handler CSR om både produkter, mennesker, miljø og samfund. Inden for de områder bygger vi bro mellem vores virksomheder og sikrer,…

Læs mere  

Om

I MT Højgaard skaber vi de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi og insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme.

For os handler CSR om både produkter, mennesker, miljø og samfund. Inden for de områder bygger vi bro mellem vores virksomheder og sikrer, at vi med vores respektive tilgang og fokus samarbejder målrettet om bæredygtighed.

Vi har fra starten været med i arbejdet omkring DGNB- certificeringer i Danmark. DGNB processen passer nemlig rigtigt fint sammen med vores tilgang til projekterne.

Som entreprenør ved vi, hvor afgørende den tidlig involvering kan være. Ved at samarbejde tæt med vores kunder og leverandører kan vi skabe et langt bedre resultat.

På de fleste projekter, skal der findes besparelser som kan have stor betydning for brugernes liv i bygningen og den oplevede kvalitet af byggeriet. Nogle af disse besparelser kan vi undgå eller håndtere ved måden, vi designer og bygger på.

MT Højgaard har medvirket til opførelsen af 10 % af alle de byggerier, der frem til 2018 er blevet certificeret. Vi har selv forestået tre DGNB-certificeringer, og når vi har været auditor, er der så godt styr på processen, at vi har afleveret plaketten ved afleveringsforretningen.

Vores afdeling for Bæredygtighed har ansvaret for CSR, certificeringer, energi og indeklima. På den måde har vi et fornuftigt fokus på commissioning, og når processen er gennemført, bliver der fulgt op af vores DGNB-auditorer. Dermed er vi sikre på, at bygningen lever op til det projekterede og opnår det bedst mulige indeklima.

I MT Højgaard har vi samlet vores indsatser, da vi ønsker at koble den globale dagsorden om bæredygtighed til vores proces og vores måde at arbejde med bæredygtighed på. På den måde er det en integreret del af vores procedurer, så det er håndgribeligt og har afsæt i vores forretning.

MT Højgaard er frontløbere, når det handler om at udvikle løsninger, der understøtter det bæredygtige byggeri
Som eksempel på ovenstående har vi i koncernen fået svanemærkecertificeret vores produktion af modulbyggeri hos Scandi Byg, til gavn for miljøet, for vores medarbejdere og for slutbruger.

Den viden vi har indhentet herfra, omsætter vi til vores øvrige byggerier, hvor det er relevant.

MT Højgaard vil også i fremtiden være en innovativ samarbejdspartner.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere