Naboskab

naboskab.dk/

Branche/Sektor:

Affald/genanvendelse, Miljøbranchen, Rådgivning/konsulenter

Om

Naboskab er et grønt konsulenthus, der er specialiseret i at forstå og ændre adfærd. Vi har lavet over 100 projekter for mere end 50 offentlige og private kunder, som vi har hjulpet med drive grøn omstilling, klima og cirkulær økonomi. Vi hjælper vores kunder med at forstå deres målgruppe og inddrage vitale indsigter i den efterf…

Læs mere  

Om

Naboskab er et grønt konsulenthus, der er specialiseret i at forstå og ændre adfærd. Vi har lavet over 100 projekter for mere end 50 offentlige og private kunder, som vi har hjulpet med drive grøn omstilling, klima og cirkulær økonomi. Vi hjælper vores kunder med at forstå deres målgruppe og inddrage vitale indsigter i den efterfølgende beslutningsproces.

Antropologiske metoder skaber indsigt

Vi ved, at grøn omstilling kræver adfærdsændringer. Derfor har vi specialiseret os i at bruge antropologiske metoder til at få indsigt i menneskers hverdag. Vi undersøger, hvad der motiverer mennesker til at affaldssortere, samkøre, genbruge og dele - kort sagt at leve mere bæredygtigt - og hvad der afholder dem fra det. Vi gennemfører årligt over 1.000 interviews, bruger flere 100 timer i felten og laver store spørgeundersøgelser med 10.000+ besvarelser. Derfor ved vi, hvordan man får indblik i de faktiske barrierer for grøn adfærd.

På den baggrund hjælper vi kommuner og virksomheder med at forstå deres borgere, kunder og medarbejdere og omsætter denne viden til konkrete, grønne løsninger. Det kan være udvikling, test og implementering af strategier, kampagner, produkter og services, der fører til målbare effekter i adfærd, CO2-reduktion, affaldsminimering eller energi- og ressourceforbrug. Læs mere om vores services her.

Vores røde tråd er grøn

Derfor udfører vi kun opgaver, som bidrager til en mere bæredygtig verden. Læs vores bæredygtighedsstrategi her, eller læs om vores arbejde med verdensmål her.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere