19.10.2021  |  Strategi & ledelse

Nestlé får ny kommunikationschef i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med passion og erfaring inden for kommunikation og bæredygtighed i fødevarerbrancen, skal Nestlé Danmarks nye kommunikationschef styrke virksomhedens position gennem kommunikation af de mange tiltag virksomheden har igangsat bl.a. inden for bæredygtighed.

Verdens største fødevarevirksomhed, der har nordisk hovedsæde i København med over 300 ansatte, har fået ny kommunikationschef for det danske marked. Valget er faldet på Anna Hagemann Rise, der kommer til koncernen med erfaring bl.a. fra finske Fazer, hvor hun var global kommunikationsdirektør for virksomhedens plantebaserede forretningsområde. Det er da også det voksende fokus på bæredygtighed i Nestlés forretningsstrategi, som Anna ser frem til at styrke gennem sit virke som kommunikationschef:

”Der sker rigtig meget i branchen og hos Nestlé for tiden. Indsatser, der styrker alle 3 bundlinjer. Ud over at skabe økonomisk vækst i + 300 lande, har Nestlé, som verdens største fødevarevirksomhed, en afgørende rolle inden for samfundsudviklingen inden for f.eks. grøn omstilling og ansvarlig produktion. Jeg ser i den grad frem til at blive en del af denne udvikling og til aktivt at tage del i debatten”.

Annas CV rummer desuden bureauchef for Roxy, et digitalt kampagnebureau, kommunikationschef for svenske Froosh smoothies, hvor hun bl.a. ledte virksomhedens CSR-program, konsulent hos Kvindehjemmet og britiske eWATERservices, der installerer bæredygtige vandsystemer i Øst Afrika samt deltagelse i nationale politiske debatter, en TedX talk & gæsteforelæser på en række internationale universiteter.

Nestlés nordiske kommunikationschef, Cathrine Suter Ossborn, ser ansættelsen som en vigtig del bl.a. i roll-out af Nestlés klimaplan i Norden.

”Nestlés bæredygtighedsinitiativer tæller bl.a. en tydelig global klimaplan, som nu implementeres også i Danmark. Anna Rises profil og erfaring med især agenda-setting og advocacy, særligt på klimaområdet og ansvarlig produktion, spiller rigtig godt sammen med Nestlés styrkede fokus på bæredygtighed også på disse områder”. 

Kontakt: Anna Hagemann Rise, Tlf: +45 22681943. Mail: Anna.rise@dk.nestle.com

Mere fra Nestlé Danmark A/S

Nestlé Danmark A/S

www.nestle.dk

  • 80 300 100
  • Arne Jacobsens Alle 7 2300 København

Nestlé er verdens største føde- og drikkevarevirksomhed.Vi forbedrer livskvaliteten og bidrager til en sundere fremtidHver dag berører Nestlé milliarder af menneskers liv: fra landmændene, der dyrker vores produkters ingredienser og de familier, der dagligt nyder dem, til de lokalsamfund, hvor vi bor og arbejder i, og til den natur, som vi alle er afhængige af og nogle gange tager for givet. Creat…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere