Kommunikation

Kommunikation

Bureaudirektør: Den klassiske reklame dur ikke længere til klimakommunikation

CEO og medstifter af dansk bureau er klar til at vinke farvel til den konventionelle reklame, når virksomheder fremover skal kommunikere om klimatiltag og bæredygtighed.

Kommunikation

CSR, ESG eller CSRD: Hvad betyder forkortelserne?

Min kollega arbejder med CSR. Nogle gange kalder hun det for ESG. For tiden danner hun sig et overblik over ESRS, som virksomheder skal bruge til rapportering jf. CSRD. Udover det sidder hun med CSDDD, som er inspireret af UNGP. Hvis du også har vanskeligt ved at finde rundt i de mange forkortelser, som præger arbejdet med bæredygtighed i disse år, så læs med her.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt EU-projekt skal bringe alternative proteiner i forbrugernes søgelys

Hvordan kan vi udvide antallet af både animalske og plantebaserede proteinkilder til gavn for både klimaet og sundheden? Det sætter EU-projektet LIKE-A-PRO spot på i løbet af de næste 4 år

Kommunikation

Annoncører vælger stadig i lav grad bureau efter ESG – men markedet modnes

Mindre end hver tiende annoncør vægter bæredygtighed og diversitet meget højt i deres marketingsbureauer. Dog skal branchen ikke hvile på ESG-laurbærrene, lyder det fra flere sider. Kravene kommer nemlig.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere