22.03.2017  |  Klima, miljø og energi

NU ER DER HJÆLP AT HENTE TIL GRØNNE TRÆ- OG PAPIRINDKØB

Indhold fra partner Hvad er dette?

FSC Danmark tilbyder en gratis pakke med værktøjer, som kan hjælpe offentligt ansatte med at sikre og kontrollere dokumentation for, at træbaserede produkter er lavet af materialer fra bæredygtige skove og andre ansvarlige kilder.

FSC Danmark har i en årrække arbejdet tæt sammen med landets offentlige indkøbere om indkøb af bæredygtigt træ og papir.

”En af de største øjenåbnere har været, hvor vigtig kontrol og kvalitetstjek af dokumentation er, hvis vi skal sikre, at de grønne indkøbsambitioner også får en effekt ude i verdens skove”, fortæller Morten Brodde, projektkoordinator i FSC Danmark.

”En anden har været, hvor uoverskueligt det kan være for en indkøber at sikre netop dette. Derfor gik vi i gang med at udvikle en hjælpe- og inspirationspakke for indkøbere og de mange andre aktører, som køber ind for offentlige kroner”, forklarer han.

FSC Danmark har sammen med kommuner, regioner og leverandører identificeret fem typiske situationer, hvor offentlige organisationer køber og bruger træbaserede produkter: Store projekter, mindre projekter, håndværkeraftaler, rammeaftaler og udbudsaftaler. Til hver af disse er der lavet skræddersyede indkøbs- og dokumentationsværktøjer til de interne og eksterne medarbejdere, som er ansvarlig for, foretager eller rådgiver om indkøb af træbaserede produkter.

Læs mere om pakken her

Ønsker man at rekvirere pakken, kan den hentes gratis på fsc.dk/pakke.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere