25.02.2022  |  Medarbejder

Nye datoer til dig, der vil være på forkant med ISO 45003 guidelinen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nåede du ikke at få en plads, så er vi klar med flere datoer...

I 2021 fik den internationale standard for arbejdsmiljøledelse, ISO 45001, følgeskab af den nye ISO 45003 guideline, som beskriver forventningerne til håndtering af trivsel og psykisk arbejdsmiljø i et arbejdsmiljøledelsessystem opbygget efter ISO 45001.

For at klæde dig på til at implementere den nye ISO 45003 guideline i din virksomhed, lancerede vi en kursusrække bestående af tre uafhængige kursusdele, som er blevet taget så godt imod, at vi løb tør for pladser på sidste kursusrække.

Heldigvis kan vi glædeligt fortælle dig, der ikke nåede at få en plads, at du nu finder nye datoer for alle tre dele om ISO 45003 på vores hjemmeside: Del 1: ISO 45003 guideline, del 2: Implementering af ISO 45003 og del 3: ISO 45003 til audit af trivsel og psykisk arbejdsmiljø.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere