05.06.2013  |  Klima, miljø og energi

Nyt indsamlingsprogram genbruger yoghurtlåg

Miljøvirksomheden TerraCycle lancerer i samarbejde med Arla et indsamlingsprogram, der sikrer at låg fra mælke- og yoghurtprodukter bliver genbrugt.

TerraCycle går sammen med mejerigiganten Arla Harmonie for at sætte fokus på genbrug af plastik.

Via det nye indsamlingsprogram ”Brug låget!” kan danske forbrugere indsende låg fra mælke- og yoghurtprodukter til miljøvirksomheden TerraCycle. Herefter bliver lågene genanvendt til miljøvenlige produkter som for eksempel parkbænke, skraldespande eller vandkander.

Læs også: Genbrugskop fra Baresso skal mindske affaldet

Hos Arla er man positivt stemt over for initiativet.

”I Arla betragter vi affald som en ressource, og vores mål er, at al emballage skal kunne genanvendes i 2020. Med ”Brug Låget!” ønsker vi at skabe generel opmærksomhed om behovet for recirkulering og genanvendelse, ikke bare af låg, men også af øvrige af vores emballagetyper,” udtaler Maja Møller, CSR chef hos Arla Danmark.

Læs også: Ny Arla Fond vil give gode madvaner til børn

For hvert brugt låg man indsender, får man tildelt fem point per låg. Pointene kan veksles til penge, der kan doneres til et velgørende formål.

Indsamlingsprogrammet ”Brug låget!” startede i april 2013.

Læs mere her.

-KK

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere