Plastik

Strategi & ledelse

Salling Group giver sine plastikbøjler nyt liv

Gennem investering i ny teknologi fra RenoFyn, skal Salling Groups bøjler fra tekstilafdelingerne nu smeltes om til andre plastikprodukter.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Plastvirksomheds affaldssortering reducerer miljøpåvirkning betydeligt

På få måneder har virksomheden Carmo med simple initiativer reduceret miljøpåvirkningen med over 12 tons og mindsket udgifter til affaldshåndtering med 30 procent. Nu vil de vise vejen for resten af branchen.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Lidls Plastikinitiativ: Stor, landsdækkende konkurrence skal bane vej for en hverdag med mindre plastik

Som en del af Lidls plastikstrategi, REset Plastic, afholder dagligvarekæden en stor plastikkonkurrence for alle idérige danskere, hvor førstepræmien lyder på 25.000 kroner. ”Lidls Plastikinitiativ – På vej mod en hverdag med mindre plastik” giver alle danskere mulighed for at indsende deres idéer til at mindske plastforbrug. Vinderen findes til et finaleevent i Aarhus i november.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Enzymatisk genanvendt plastik består prøven i førende mærkers flasker

I sidste måned annocerede L’Oreal sammen med Nestlé Waters, PepsiCo og Suntory Unveil, at de havde udviklet de første enzymatisk genanvendte flasker til fødevarekvalitet. Det er på baggrund af biokemivirksomheden Carbios’ innovative teknologi.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Genbrug: Fra valgplakaten på lygtepælen til designerlampen i stuen

Onsdag var sidste mulighed for at rive valgplakaterne ned fra gadebilledet. Og i stedet for at gemme dem til næste kamp, arbejder flere kommuner nu på give valgplakaterne nyt liv i andre produkter.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Plastic Change kårer Danmarks største plastikforurenere

I en ny, dansk undersøgelse har Plastic Change fundet de producenter, der topper hitlisten som de største plastikforurenere i Danmark i år.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Planten, der kan det hele: Tangfarme skyder op i Europa

I Asien har man en stærk tradition for at dyrke tang. Men nu begynder vi europæere at få øjnene op for potentialet i den lille vandplante. Den optager CO2 fra luften, kræver ingen jord eller rent vand for at blive dyrket og kan bruges i både fødevarer, medicin, tekstiler og plastik.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Milestone achieved: Half a million kilos of plastic pulled from oceans and rivers.

Thanks to a growing number of companies supporting ReSea Project's cleanup mission, it only took the local cleanup teams in Indonesia six months of 2021 to stop more than half a million kilos of plastic waste from polluting oceans and rivers.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere