Plastik

Klima, miljø og energi

Forskere har fundet mikroplast i nyfalden sne på Antarktis

For første gang nogensinde har man fundet mikroplastik i nyfalden sne. Plastikstykkerne er kun før set i havis og overfladevand i det kolde syd.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Salling Group giver sine plastikbøjler nyt liv

Gennem investering i ny teknologi fra RenoFyn, skal Salling Groups bøjler fra tekstilafdelingerne nu smeltes om til andre plastikprodukter.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Plastvirksomheds affaldssortering reducerer miljøpåvirkning betydeligt

På få måneder har virksomheden Carmo med simple initiativer reduceret miljøpåvirkningen med over 12 tons og mindsket udgifter til affaldshåndtering med 30 procent. Nu vil de vise vejen for resten af branchen.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Lidls Plastikinitiativ: Stor, landsdækkende konkurrence skal bane vej for en hverdag med mindre plastik

Som en del af Lidls plastikstrategi, REset Plastic, afholder dagligvarekæden en stor plastikkonkurrence for alle idérige danskere, hvor førstepræmien lyder på 25.000 kroner. ”Lidls Plastikinitiativ – På vej mod en hverdag med mindre plastik” giver alle danskere mulighed for at indsende deres idéer til at mindske plastforbrug. Vinderen findes til et finaleevent i Aarhus i november.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere