10.08.2022  |  Medarbejder

Nyt kursus kombinerer adfærdsdesign med diversitet og inklusion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Aros Business Academy har netop lanceret et nyt kursus med fokus på at skabe sunde kulturer og diversitet ved hjælp af adfærdsdesign.

Skal man i din organisation være resultatorienteret, risikovillig, konkurrencemenneske, effektiv og hurtig i beslutningstagning for at lykkes? Og gælder de samme kriterier for talentudvælgelse, rekruttering og bonusser? Så vil I helt automatisk få skabt en flok klonede medarbejdere, der tænker og handler ens – og samtidig får afskåret jer fra den diversitet af talenter, der skal gøre organisationen konkurrencedygtig i et fremtidigt globalt marked. Derfor er det vigtigt, at I retter jeres indsats mod det, der rent faktisk betyder noget – nemlig adfærd, interaktion og ubevidste bias.

Derfor har Aros Business Academy skabt et kursus, der stiller skarpt på, hvordan man kan gøre de gode intentioner til virkelighed. 

Adfærdsdesign flytter fokus fra ord til praksis

Vigtigheden af diversitet og inklusion er lige nu på alles læber. Alligevel er der meget fumlen og en del tiltag, der aldrig bliver omsat til det der i virkeligheden betyder noget, nemlig konkret handling. I årevis har vi set buzzwords og hensigtserklæringer, som blev foldet ud og glemt kort tid efter. Det er bare ikke godt nok. Indsatsen skal nå helt ind i kernen af jeres kultur - og det kommer den med adfærdsdesign. 

To dage med sparring og praksisnær træning 

Kurset er tilrettelagt med fokus på det praktiske og på at give dig nogle redskaber, der kan gøre en forskel. 

Du lærer at genkende dine egne og andres ubevidste bias og takle dem på en god måde, så du kan bidrage til en bedre trivsel. Du bliver i stand til at arbejde med psykologisk tryghed som basis for diversitet og inklusion på din arbejdsplads og så får du en unik viden om, hvordan man kan bruge adfærdsdesign til at understøtte diversitet og inklusion på arbejdspladsen. 

Læs mere om kurset og tilmeld dig her. 

 

Mere fra Aros Business Academy

Aros Business Academy

https://arosbusinessacademy.dk

Vejen til mere begynder her Aros handler om dig og det meningsfulde arbejdsliv. Fokus er på praksis og netop dine behov. Sådan sikrer vores håndplukkede undervisere dig værktøjer og kursusbeviser, der kan bruges til noget. Personligt og professionelt. Med det samme og i fremtiden.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere