14.03.2022  |  Medarbejder

NYT OM NAVNE – OKNygaard – Stig Hvelplund

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stig Hvelplund tiltræder som Tilbudschef hos OKNygaard Drift efter næsten 20 år hos HedeDanmark.

Stig er oprindeligt uddannet anlægsgartner og jordbrugsteknolog, men har siden da bygget ovenpå med både parkdiplom - en efteruddannelse i ledelse og rådgivning om den grønne sektor - og en Service Management-uddannelse fra CBS. Stig kommer fra en lignende stilling i HedeDanmark, hvor han siden 2012 har arbejdet med tilbudsgivelse til den offentlige sektor samt opstart af større entrepriser. 

’’Med afsæt i min baggrund som driftsleder, er det afgørende for mig som tilbudschef at være en synlig medspiller til driften. Min fornemmeste opgave er at have følingen med, hvad der rører sig på markedet såvel som ude blandt vores mange driftsafdelingerne. Vi vil blive ved med at forbedre vores tilbuds- og implementeringsproces, så vi kan vinde opgaver og samtidig give vores driftsafdelinger gode rammer for at gøre det, de gør bedst – at skabe værdi for vores kunder og skabe en sund forretning. Til det skal vi bruge en god, fælles forståelsesramme internt og sammen med vores kunder’’, fortæller Stig Hvelplund, tiltrådt tilbudschef hos OKNygaard. 

I OKNygaard er virkelysten den kraft, der driver hele værket. En åben og kollegial virksomhedskultur skabes af de mange hundrede medarbejdere, der hver dag spiller OKNygaard gode.  Som en del af Europas største anlægsgartnergruppe, idverde, sætter OKNygaard samtidig et højt niveau for arbejdet med bæredygtighed. Den internationale vidensdeling og erfaringsudveksling var bl.a. en vigtig medvirkende årsag til Stig Hvelplunds skifte til OKNygaard.  

Mere fra Idverde Danmark

Idverde Danmark

https://idverde.dk/

Hos idverde Danmark får du den fulde anlægs- og driftspakke - i jorden, på terræn, og på dæk og tag.idverde Danmark er moderselskab til Malmos Landskaber og OKNygaard. Vi er en del af idverde – som er Europas førende anlægsgartnergruppe.Vores vision er at skabe et grønnere og mere biodiverst Danmark, og sammen har vi ressourcerne til at tilbyde offentlige og private kunder over alt i Danmark…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere