04.07.2022  |  Klima, miljø og energi

The Ocean Race Aarhus 2023: Læringsforløb med fokus på bæredygtighed er populære

Indhold fra partner Hvad er dette?

Siden lanceringen af læringsprogrammet er der blevet booket næsten hundrede gratis forløb til The Ocean Race Aarhus 2023.

The Ocean Race – tidligere kendt som The Volvo Ocean Race – kommer til Aarhus 29. maj - 8. juni 2023. Det er første gang nogensinde, at Danmark er vært for et stop under verdens vildeste havkapsejlads - som udover racet har et omfattende fokus på bæredygtighed og planetens fremtid.

Ambitiøs læringsfestival
I den forbindelse præsenterer arrangørerne i Aarhus derfor en stor læringsfestival på havnefronten i Aarhus med et hav af inspirerende og sansende workshops og aktiviteter. Det handler om læring med fokus på hav, vind, eventyr og bæredygtighed – og der er noget for alle fag og klassetrin i Grundskolen.

Skoleklasser fra hele landet kan booke forløb via dette link: https://www.ulfiaarhus.dk/ocean-race-aarhus-2023  

Læringsforløbene og aktiviteterne har fokus på bæredygtighed i bred forstand og knytter an til FNs 17 Verdensmål for bæredygtighed. Det er formålet, at børn og unge arbejder med bæredygtig adfærd og involveres direkte.

Alle læringsforløb og aktiviteter har afsæt i hav og vind. Det gælder både aktiviteter på land og strand samt på og i vandet. Overordnet set handler det om, hvordan vi sammen kan passe bedre på vores blå planet.

Den lokale forankring omkring havneområdet i Aarhus og Aarhusbugten er central, men det lokale knyttes til det globale. 

Læs også: Serviceøkonomer giver grønne løsningsforslag til sejlsportsevent

Mere fra Aarhus Events

Aarhus Events

https://tor.aarhus.dk/

.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere