Sport

Samfund

Topansvarlig Superliga skaber glæde, men ikke overraskelse

Den danske Superliga blev for nylig kåret som den mest ansvarlige blandt en stribe af verdens bedste fodboldrækker. Det glæder folkene bag, men overraskelse er der ikke meget af – der bliver gjort et stort stykke arbejde. Pengestærke F.C. København er klassens duks.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Adidas lancerer løbesko og fodboldtøj lavet af havplast

Et samarbejde mellem Adidas og Parley for the Oceans har skabt verdens første masseproducerede løbesko lavet af plastikaffald fra verdenshavene. Samarbejdet har også resulteret i nye fodboldtrøjer til klubberne Real Madrid og Bayern München.

0 kommentarer

Samfund

DI træner dansk fodbold i moderne ledelse

Dansk Boldspil Union arbejder på at forny ledelsesstrukturen. Her kan fodboldens verden lære af erfaringerne fra erhvervslivet, og derfor er Dansk Industri inviteret med i en arbejdsgruppe, der skal modernisere dansk fodbolds ledelse.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Danske fodboldklubber dumper i CSR

Danske superligaklubbers CSR-aktiviteter scorer lavt i forhold til andre fodbold-ligaer, viser ny europæisk undersøgelse. England, Polen og Tyskland ligger i spidsen, mens Danmark indtager en skuffende 11. plads ud af 16 europæiske ligaer. Det kan der laves om på, mener forsker i sportsøkonomi og sportsbranding.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere