10.03.2017  |  Klima, miljø og energi

Odense Zoo får tildelt Odense Bæredygtighedspris

Hos Odense Zoo kan man i år bryste sig af særligt sin CSR-indsats, der har været med til at sikre dem Odense Bæredygtighedsprisen.

Miljø, økonomi og sociale forhold er alle emner, der er i fokus i arbejdsgangen hos Odense Zoo. Hvert år investerer haven i at optimere driften til gavn for miljø og økonomi, og så arbejder den bl.a. også med sociale indsatser som jobskabelse, integration og frivillighed.

Ifølge Peter Rahbæk Juel, der er Odenses borgmester og formand for Odense Bæredygtighedsråd, er man i rådet særligt begejstret for Odense Zoos helhedsorienterede tilgang til at drive haven på:

"Det er jo lige netop, hvad bæredygtighed handler om, og det vil Odense Bæredygtighedsråd gerne belønne med denne pris”, siger han.

Læs også: Genbrugsbeton på vej mod storskalaproduktion

Odense Bæredygtighedspris tildeles et bæredygtigt initiativ i Odense, der er gennemtænkt i forhold til sociale forhold, økonomi og miljø. Hos Odense Zoo er man glade for, at elementerne er tydelige i deres daglige arbejde.

”At vinde denne pris er en stor anerkendelse af den indsats, som alle lige fra teknisk personale, over dyrepassere til de unge i vores spisesteder har leveret. Bæredygtighed giver ganske enkelt mening for os. For kun ved at tænke økonomiske, miljømæssige og sociale hensyn ind i driften af Odense ZOO skaber vi de bedste løsninger i vores have nu og i fremtiden”, siger Jens Odgaard Olsson, der er direktør i Odense ZOO.

I år var det 6. gang, at Odense Bæredygtighedspris blev uddelt. Prisen er tidligere vundet af Fyns Almennyttige Boligselskab, BioTrans Nordic, Økologi Haven ApS, Odense Fødevarefællesskab og Scandic Odense.

- EL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere