29.06.2009  |  Kommunikation

Om kommunikation, ledelse og ærlighed

Den nye bog ”Autenticitet – moderne ledelseskommunikation” handler om at lede gennem personlig kommunikation. Om at finde den kant og den nerve i dig selv, der inspirerer andre.

Den nye bog ”Autenticitet – moderne ledelseskommunikation” handler om at lede gennem personlig kommunikation. Om at finde den kant og den nerve i dig selv, der inspirerer andre. Og være tilstrækkelig nærværende og fokuseret til at formidle den. Det handler om at være kompromisløst autentisk. Og tillade andre at være det samme.
Bogen kommer med en række bud på, hvordan man styrker egen autenticitet. Samtidig gives der teknikker til at styrke ens egen opmærksomhed, selvindsigt og evne til at kommunikere nærværende.
Forfatteren Charlotte Mandrup interviewer en række mennesker, der på hver sin måde kommunikerer stærkt og autentisk. Det er blandt andet Hummels Christian Stadil, Flemming Østergaard fra Parken, Irmas Alfred Josefsen, kunstner Martin Hall, direktør i konkurrencestyrelsen Agnete Gersing, politiker Margrethe Vestager og Christian Have, administrerende direktør i Have PR & Kommunikation.
”Autenticitet – moderne ledelseskommunikation” udkommer den 1. september 2009.

Mere fra Martha

Martha Madsen

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere