16.08.2021  |  Klima, miljø og energi

Overskuelig afregning af Power Purchase Agreements

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lundbeck har indgået en PPA med Better Energy. I tillæg til aftalen sørger Energi Danmark for, at afregningen er overskuelig og transparent.

Indgåelse af en Power Purchase Agreement (PPA) kan være en kompliceret proces med mange beslutninger og juridiske afklaringer. Men faktisk er afregningen af PPA’en også kompliceret med fastindkøbt mængde og variabelt forbrug samt fordeling til mange målerpunkter. Langt mere besværlig og uoverskuelig end ved en almindelig elaftale.

Lundbeck ønskede, at deres PPA skulle afregnes på samme måde som en almindelig elaftale; overskueligt og enkelt.

Det sørger Energi Danmark for.

Energi Danmark sørger for overskuelig og simpel afregning

- For Lundbecks vedkommende er det vigtigt, at vi foruden at tilføre ny bæredygtig energi til samfundet også kan få en overskuelig og simpel afregning. Vi ønsker budgetsikkerhed i vores omkostning til el, og det hjælper Energi Danmark med. Vores afregning er præcis som tidligere; en fast pris uden uforudsete omkostninger, siger Mihaela Raluca Tapu, Category Manager ved Lundbeck.

Traditionel afregning kan være besværlig og tidskrævende

Der kan være flere udfordringer ved afregning af PPA’er. Spændet mellem aftalt forbrug og aktuelt forbrug skal afregnes korrekt, hvilket giver en del finansielle mellemregninger og opgørelser. Det er besværligt og tidskrævende.

- Vi gør afregningen af PPA’en enkel. Som bindeled mellem kunden og elproducenten sikrer vi en overskuelig faktura. Vi gør det lige så let at afregne en PPA som en almindelig elaftale, fortæller Viggo Aavang Jensen, Head of Sales Danmark ved Energi Danmark.

Mere fra Energi Danmark A/S

Energi Danmark A/S

https://www.energidanmark.dk/

Energi Danmark er markedsleder inden for handel med el i Danmark. Vi sælger el til kunder inden for erhvervslivet og offentlige institutioner og køber el af de decentrale kraftvarmeværker. Vi vil gøre det lettere for vores kunder at deltage i den grønne omstilling, og derfor tilbyder vi flere muligheder for at købe vedvarende energi og kan skr…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere