16.02.2021  |  Klima, miljø og energi

Plastindustrien efterlyser kandidater til Plastprisen 2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvert år hædrer Plastindustrien en person, en virksomhed eller et produkt, som gør en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til plastbranchens fremtid. Der er mulighed for at indstille kandidater til Plastprisen frem til den 31. marts 2021.

Nu begynder jagten på den næste modtager af Plastprisen, der første gang blev uddelt i år 1987, og som sidste år gik til fødevareemballagen Evolve by Faerch, der er fremstillet af genanvendte flasker og bakker.

Adm. direktør i Plastindustrien Thomas Drustrup håber, at der igen i år vil være mange indstillinger til Plastprisen:

  • Formålet med Plastprisen er at hædre de innovative virksomheder, personer og produkter, som har afgørende betydning for plastbranchens fremtid. Det er vigtigt, at vi får fortalt de gode historier og hyldet dem, der gør en forskel. Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at indstille potentielle kandidater til Plastprisen.

Vinderen af Plastprisen 2021 vil – foruden hæderen og en statuette af kunstneren Markan Christensen - modtage en check på 50.000 kroner.

Plastindustriens medlemmer og en jury kårer vinderen

Traditionen tro bliver Plastprisen uddelt på brancheforeningens årsdag Plastdagen, som i 2021 afholdes den 20. maj, men Plastindustrien vil allerede nu gerne bede om indstillinger til prisen.

Dernæst vil en ekstern jury i løbet af april udvælge op til fem nominerede, der konkurrerer om at modtage prisen. Juryen kan eksempelvis bestå af repræsentanter fra hhv. det politiske system, den akademiske verden og mediebranchen.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, fortæller:

  • Som branche vil vi gerne åbne os endnu mere for vores omverden. Derfor er det også helt naturligt, at vi som noget nyt lader en ekstern jury få medindflydelse på uddelingen af Plastprisen. Vi er tæt på at have sammensætningen af juryen på plads, og jeg er sikker på, at tilføjelsen af en jury nok skal være med til at skabe endnu mere synlighed omkring prisuddelingen.

I perioden op til Plastdagen får Plastindustriens medlemmer mulighed for at stemme på de forskellige nominerede. Det sker efter konceptet om, at hver medlemsvirksomhed får én stemme. Juryen afgiver også stemmer på de nominerede.

Du kan indstille din kandidat ved at udfylde et indstillingsskema til Plastprisen 2021 (kan hentes på Plast.dk), der skal sendes til pd@plast.dk senest den 31. marts kl. 12.00 2021.

Mere fra Plastindustrien

Plastindustrien

https://plast.dk/

  • pd@plast.dk
  • 3330 8630
  • Vesterbrogade 1E, 3. 1620 København V, Danmark

Plastindustrien er en brancheorganisation for plastvirksomheder i Danmark. Vi har omkring 250 medlemmer, og industrien tæller over 26.000 danske jobs. Som brancheorganisation dækker vi både plastforarbejdende virksomheder, samt leverandører af de maskiner og råvarer, der indgår i industrien.Vores mission er at sikre danske plastvirksomheder optimale rammer for succes og at tage ansvar for den verd…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere