07.05.2020  |  Kommunikation

Podcast: Bæredygtig Business og Virtual Reality

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mange holder møder i Zoom og Skype på grund af Corona i øjeblikket. Men i denne podcast træder vært Steffen Max Høgh ind i et helt andet møderum – nemlig i Virtual Reality. Hør hvilke perspektiver VR-møder har, når det gælder bæredygtighed.

Hvad kan et møde i Virtual Reality? Hvorfor er det bedre end et møde i f.eks. Zoom? Kom med ind i et virtuelt møderum, når Bæredygtig Business’ vært Steffen Max Høgh udforsker perspektiverne og fremtiden for VR-møder.

Under Coronakrisen er der mange, der har fået åbnet deres øjne for virtuelle møder, og Steffen Max Høgh er taget på besøg, for at prøve på egen krop hvad det vil sige, at få programmeret en Avatar og boltre sig med virtuelle penne og powerpoints mens jordkloden ses fra rummet ses i baggrunden.

Steffen skal til at lave et netværk, der handler om Bæredygtig Business i Virtual Reality. Et netværk for virksomheder, der gerne vil vide mere om, hvordan man tjene penge på at tage et socialt og miljømæssigt ansvar. Steffen skal være vært og mødeleder, og derfor skal han afprøve, hvordan det faktisk foregår at have et møde i Virtual Reality. Han ser flere perspektiver i VR-møder. Ikke kun inden for bæredygtighed, men for eksempel også, når man i et VR-møde kan samles om fysiske ting og diskutere dem med de andre mødedeltagere, mens man næsten kan røre dem. Eller sådan føles det i hvert fald.. Hvis HolmrisB8 for eksempel skulle designe en ny stol, kan de tage den med ind i det virtuelle møde og vise den, dreje den, og skifte farve på den, så alle mødedeltagere kan se den.

Lyt med og hør, om VR-møder har en fremtid, og hvordan VR-møder kan hjælpe virksomheder med at være mere bæredygtige.

Du finder podcasten her.

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere