11.02.2022  |  Klima, miljø og energi

Rejsende med Lufthansa kan nu købe CO2-aflad på farten

Ønsker du at købe CO2-kompensation eller bidrage til indkøb af grønne brændstoffer, så tilbyder Lufthansa nu, at du kan gøre det direkte fra flysædet.

Via platformen Compensaid kan Lufthansas kunder vælge at rejse ’grønnere’ ved at købe klimakreditter for den CO2, som flyrejsen udleder, eller ved at bidrage til indkøb af bæredygtigt brændstof. 

Det har indtil videre været muligt i forbindelse med booking af rejsen eller i deres bonuspoint-app ’Miles & More’. Men nu tilbyder Lufthansa deres kunder endnu en mulighed for at købe CO2-aflad. Nu kan det nemlig også lade sig gøre under selve flyrejsen på de korte og mellemlange flyvninger med internetadgang.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Frankrig vil forbyde indenrigs flyruter for at reducere CO2

Her kan de rejsende tilgå ”Compensaid” fra flyvningens inflight entertainment system via deres smartphone. Passagererne kan enten vælge at betale et beløb til køb af bæredygtigt flybrændstof, købe klimakompensation gennem organisationen myclimate eller en kombination af begge dele.

Lufthansa-koncernen har en overordnet ambition om at halvere flyselskabets CO2-udledninger inden 2030 i forhold til 2019-niveauet. I 2050 ønsker de at have fjernet udledningerne helt.

- MTN

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere