Rockwool Danmark A/S

www.rockwool.dk

Branche/Sektor:

Bygge- og anlægsvirksomhed, Energisektoren

Om

ROCKWOOL-koncernen er verdens førende leverandør af innovative stenuldsbaserede løsninger. I Danmark er ROCKWOOL mest kendt for sit brede sortiment af kvalitetsprodukter til byggesektoren.

ROCKWOOL stenuldsprodukter fremstilles af basaltsten - en naturlig forekommende ressource. Hvert år skaber vulkansk aktivitet og pladetektonik nye reserver af basalt - omkring 38.000 gange mere end den…

Læs mere  

Om

ROCKWOOL-koncernen er verdens førende leverandør af innovative stenuldsbaserede løsninger. I Danmark er ROCKWOOL mest kendt for sit brede sortiment af kvalitetsprodukter til byggesektoren.

ROCKWOOL stenuldsprodukter fremstilles af basaltsten - en naturlig forekommende ressource. Hvert år skaber vulkansk aktivitet og pladetektonik nye reserver af basalt - omkring 38.000 gange mere end den mængde, ROCKWOOL koncernen årligt anvender. Stenens egenskaber gør at ROCKWOOL kan skabe isoleringsprodukter af høj kvalitet med en unik kombination af isoleringsevne, uovertruffen brandbeskyttelse, holdbarhed og ikke mindst den unikke mulighed for genanvendelse.

I dag efterspørges ROCKWOOL-produkter over hele verden og du finder derfor også ROCKWOOL isoleringsprodukter i ikoniske bygninger over hele verden; fra Empire State Building i New York til Eiffel tårnet i Paris og det Olympiske stadion i London.

ROCKWOOL er en dansk virksomhed med hovedkvarter i Hedehusene, hvor den første fabrik startede i 1937. I dag har vi to fabrikker i Danmark, men med 46 produktionsanlæg i 39 lande og et net af salgskontorer, distributører og partnere, finder du ROCKWOOL over hele verden.

ROCKWOOL har forpligtet sig til at levere på 10 af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Det gør de blandt andet ved at udvikle innovative, nye smelteteknologier, der reducerer udledningen af CO2 markant, eskalere ROCKWOOLs returordning, der sikrer genanvendelse, ressourceeffektivitet og en mere cirkulær økonomi samt ved at forbedre komforten og reducere energiforbruget i bygninger.

Se mere på rockwool.dk

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere