Royal Auping Scandinavia

www.auping.dk

Branche/Sektor:

Engros- og detailhandel

Om

Et sundt liv med massere af energi begynder med en god nattesøvn. Auping blev grundlagt i 1888 af smeden Johannes Auping som revolutionerede sengebranchen ved at udtænke spiralnetbunden, som er vores unikke varemærke. Hos Auping arbejder vi stadig hver dag med nysgerrighed og passion for at videreudvikle morgendagens ultimative sovekomfort. Og dette er i vores øjne uløseligt forbundet med et bæ…

Læs mere  

Om

Et sundt liv med massere af energi begynder med en god nattesøvn. Auping blev grundlagt i 1888 af smeden Johannes Auping som revolutionerede sengebranchen ved at udtænke spiralnetbunden, som er vores unikke varemærke. Hos Auping arbejder vi stadig hver dag med nysgerrighed og passion for at videreudvikle morgendagens ultimative sovekomfort. Og dette er i vores øjne uløseligt forbundet med et bæredygtigt forhold til vores omgivelser, miljøet og mennesker. 

Ud over et stort ønske om at du skal sove sundt og godt i vores senge, skal du også kunne gå i seng med god samvittighed. Vi tager ansvar for en bæredygtig fremtid og vores investering er stor.  Auping har taget Cradle2Cradle princippet til sig og vores ambition er inden 2020, at alle processer, produkter og tjenester indgår i en cirkulær model i fuld overensstemmelse med Cradle2Cradles filosofi. 

Målet er således i 2020 at være en helt igennem Cradle2Cradle certificeret virksomhed, hvor alle vores materialer er fuldt biologisk nedbrydelige eller 100 pct. genanvendelige i et nyt produkt af samme eller støre værdi. Vores fabrik i Holland er C02-neutral og vi benytter kun sikre, ansvarlige produktionsmetoder, som vandbaseret maling, CFC-FRI SKUM, PEFC tømmer og RSD-certificeret dun. 

Sådan en bæredygtig politik kan vi ikke gennemføre alene. Vi investerer derfor i relationerne med partnere og leverandører, inddrager dem om muligt i de procesorienterede metoder, skaber optimale arbejdsmæssige og sociale forhold. Vi har derfor udviklet en klar CSR politik og skrevet under på FN’S Global Compact. 

 

Kontaktpersoner

Gry Kaa

PR manager

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere