15.03.2022  |  Klima, miljø og energi

Søg økonomisk støtte til grøn circulær omstilling inden for madspild

Indhold fra partner Hvad er dette?

Book et en-til-en-møde sammen med vores eksperter, og få vendt din virksomheds muligheder for tilskud til din indsats inden for madspild.

Den 31. marts 2022 er der deadline for at ansøge om økonomisk støtte til din virksomheds grønne cirkulære omstilling inden for madspild ved Grøn Cirkulær Omstilling (GCO), som er et national projekt, der fokuserer på at udvikle og implementere grønne og cirkulære forretningsmodeller i danske små og mellemstore virksomheder.

Som virksomhed kan du ansøge om 90.000 kr. til rådgiverbistand. Du har frit rådgivervalg, men den valgte rådgiver skal dog kunne dokumentere deres erfaring og kompetencer inden for cirkulær økonomi og være godkendt af GCO. Det er Bureau Veritas. Endvidere skal din virksomhed opfylde følgende kriterier for at komme i betragtning til at modtage støtte:

  • Beskæftigelse under 250 personer (SMV-virksomhed)
  • Have en årlig omsætning på højst 50 mio. EUR og/eller
  • Have en samlet årlig balance på højst 43 mio. EUR
  • Du må ikke være iværksætter, og virksomheden må ikke være startup

Vil du vide mere, kan du nu booke et uforpligtende online møde, hvor du sammen med vores eksperter vender din virksomheds muligheder for at få tilskud til sin indsats inden for madspild. Er du interesseret i at fortsætte processen, udfylder vi ansøgningen i samarbejde, således deadlinen (den 31. marts 2022) mødes. Vær opmærksom på, at der er begrænsede antal møder.

Book et en-til-en-møde

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere