SBTi

Klima, miljø og energi

Milepæl: Elis-koncern løfter slør for SBTi-godkendte CO2-udledningsmål

Elis-koncernens mål for reduktion af CO2-udledning er blevet godkendt af Science Based Targets initiative – og nu præsenterer koncernen deres klimakøreplan og -ambitioner frem mod 2030.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Rapport: Flere og flere danske virksomheder tilslutter sig anerkendt klimastandard

Inden for OECD har Danmark den tredje højeste andel af virksomheder, som har tilsluttet sig klimastandarden SBTi. De 12 C25-virksomheder, der har fået valideret deres SBTi-målsætninger, vil frem mod 2030 reducere deres samlede udledning med 147 millioner ton CO2e i alt. Det svarer til næsten fire gange den samlede udledning i Danmark i 2022, viser en ny undersøgelse fra PwC og Axcelfuture.

Strategi & ledelse

CSR-rapport: Toms Gruppens bæredygtighedsmål fuldt integreret i strategien

I 2022 tog Toms skridtet til fuldt ud at integrere sine bæredygtighedsambitioner i forretningsstrategien for årene frem til 2026.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Tui får reduktionsmål godkendt af SBTi

Tui bliver det første fritidsflyselskab og krydstogtselskab til at få sine reduktionsmål godkendt af SBTi. Inden 2030 vil rejsekoncernen reducere udledning med 24 procent for fly, mindst 46,2 procent for hoteller og 27,5 procent for krydstogt.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere