07.05.2017  |  Samfund

Scandic Odense og Kvickly i Dalum donerer igen præmier til global Fairtrade-kampagne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Partnere bag Fairtrade By Odense herunder Scandic Odense og Kvickly i Dalum donerer igen i år præmier i forbindelse med World Fairtrade Challenge. Peter Rahbæk Juel, borgmester og fmd. for Fairtrade By Odense glæder sig over den lokale opbakning

Vær med i vores quiz om Fairtrade og vind lækre præmier. Sådan lyder budskabet fra partnerkredsen bag Fairtrade By Odense, som i forbindelse med den globale event World Fairtrade Challenge afvikler en konkurrence på nettet. Fra Dalum har Kvickly og Scandic Odense igen i år doneret præmier. Peter Rahbæk Juel, borgmester og formand for Fairtrade By Odense glæder sig over den lokale opbakning til kampagnen.

I perioden 8. - 14. maj sættes der på globalt plan fokus på Fairtrade gennem kampagnen World Fairtrade Challenge. Lokalt i Odense afvikler Fairtrade By Odense en konkurrence på nettet, hvor deltagerne kan vinde præmier doneret af partnere i Fairtrade By Odense.

Den fortsatte lokale opbakning glæder Peter Rahbæk Juel, borgmester og formand for Fairtrade By Odense:
- Det er ganske enkelt en fornøjelse igen i år at ser, hvordan vores partnere i Fairtrade By Odense herunder virksomheder fra Dalumområdet bidrager aktivt til kampagnen med tid, viden og præmier. Det vidner om et stort odenseansk engagement i forhold til etisk handel, siger Peter Rahbæk Juel.

For Tom Filstrup, direktør ved Scandic Odense er fairtrade ikke noget nyt:
- For Scandic er fairtrade en naturlig del af vores samlede CSR-indsats. Hver kop kaffe vi serverer i Skandinavien er fairtrade og økologisk. Og så batter det jo noget, når vi serverer mere end 25 millioner kopper kaffe hvert år. I det lys kun helt naturligt for os at bidrage til denne kampagne, siger Tom Filstrup.

Varehuschef Hans-Jørgen Juhl, Kvickly på Dalumvej deler Tom Filstrups syn på fairtrade:
- Vi donerer med glæde præmier til kampagnen, fordi vi mener, at det er gennem handel, at vi skaber en positiv udvikling for kaffebønder i fx Afrika og Sydamerika. Og fairtrade er bare en god og helt konkret måde at sætte handling bag de gode intentioner på, fortæller Hans-Jørgen Juhl.

Alle er velkommen til at deltage i konkurrencen. Det eneste du skal gøre er, at deltage i en online quiz med otte spørgsmål om Fairtrade. Det lyder måske svært, men er ret let, fordi den viden, du skal bruges, er lige ved hånden i kampagnematerialet. Find quizzen, få hjælp og udfyld den senest den 15. maj via www.odense.dk/FairtradeByOdense.

Partnere i Fairtrade By Odense har doneret masser af gode præmier til kampagnen:

  • Café Fyrtøjet: 1 cafébesøg for 2 pers. (2 retter fra cafékortet, 2 drikkevarer og 2 Fairtrade-kaffe).
  • Kvickly Dalum: Fairtrade-produkter til en værdi af 1.000 kr.
  • Scandic Odense: 1 overnatning inkl. morgenbuffet for 2 pers. på valgfrit Scandic Hotel.
  • Nelle’s Coffee & Wine: 1 gavekort på 400 kr.
  • Café Mauritz: 1 gavekort på 1.000 kr.
  • Den Smagløse Café: 6 stk. gavekort til Fairtrade kaffe/the á 250 kr.
  • Merkur Andelskasse: 2 gavekort á 1.000 kr. til Fairtrade-produkter.
  • Kieler Entreprice A/S: 2 gavekort til Dinner Deluxe hos Pasfall.
  • McDonald’s i Odense: 200 kaffekort à 10 kr.

World Fairtrade Challenge er en international kampagne med over 20 deltagende lande. I Danmark organiseres World Fairtrade Challenge af Fairtrade Mærket (se www.fairtradechallenge.org).
I Odense støtter partnere bag Fairtrade By Odense aktivt op om kampagnen bl.a. ved at donere præmier til kampagnens konkurrence. Læs mere:  www.odense.dk/FairtradeByOdense

Kampagneflyeren er vedhæftet som pdf.

Yderligere oplysninger:
Peter Rahbæk Juel
, borgmester og fmd. for styregruppen for Fairtrade By Odense og fmd. for Odense Bæredygtighedsråd: tlf. 30 51 31 15
Hans-Jørgen Juhl, varehuschef Kvickly på Dalumvej: tlf. 65 43 10 00 / HansJorgen.Juhl@Kvickly.dk
Tom Filstrup, direktør, Scandic Odense: tlf. 29 20 59 56 / tom.filstrup@scandichotels.com
Torben Jarlstrøm Clausen, projektleder for Fairtrade By Odense, Odense Kommune, Bæredygtighedssekretariatet, tlf. 24 59 76 56 / tjc@odense.dk

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere