07.05.2017  |  Samfund

Scandic Odense og Kvickly i Dalum donerer igen præmier til global Fairtrade-kampagne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Partnere bag Fairtrade By Odense herunder Scandic Odense og Kvickly i Dalum donerer igen i år præmier i forbindelse med World Fairtrade Challenge. Peter Rahbæk Juel, borgmester og fmd. for Fairtrade By Odense glæder sig over den lokale opbakning

Vær med i vores quiz om Fairtrade og vind lækre præmier. Sådan lyder budskabet fra partnerkredsen bag Fairtrade By Odense, som i forbindelse med den globale event World Fairtrade Challenge afvikler en konkurrence på nettet. Fra Dalum har Kvickly og Scandic Odense igen i år doneret præmier. Peter Rahbæk Juel, borgmester og formand for Fairtrade By Odense glæder sig over den lokale opbakning til kampagnen.

I perioden 8. - 14. maj sættes der på globalt plan fokus på Fairtrade gennem kampagnen World Fairtrade Challenge. Lokalt i Odense afvikler Fairtrade By Odense en konkurrence på nettet, hvor deltagerne kan vinde præmier doneret af partnere i Fairtrade By Odense.

Den fortsatte lokale opbakning glæder Peter Rahbæk Juel, borgmester og formand for Fairtrade By Odense:
- Det er ganske enkelt en fornøjelse igen i år at ser, hvordan vores partnere i Fairtrade By Odense herunder virksomheder fra Dalumområdet bidrager aktivt til kampagnen med tid, viden og præmier. Det vidner om et stort odenseansk engagement i forhold til etisk handel, siger Peter Rahbæk Juel.

For Tom Filstrup, direktør ved Scandic Odense er fairtrade ikke noget nyt:
- For Scandic er fairtrade en naturlig del af vores samlede CSR-indsats. Hver kop kaffe vi serverer i Skandinavien er fairtrade og økologisk. Og så batter det jo noget, når vi serverer mere end 25 millioner kopper kaffe hvert år. I det lys kun helt naturligt for os at bidrage til denne kampagne, siger Tom Filstrup.

Varehuschef Hans-Jørgen Juhl, Kvickly på Dalumvej deler Tom Filstrups syn på fairtrade:
- Vi donerer med glæde præmier til kampagnen, fordi vi mener, at det er gennem handel, at vi skaber en positiv udvikling for kaffebønder i fx Afrika og Sydamerika. Og fairtrade er bare en god og helt konkret måde at sætte handling bag de gode intentioner på, fortæller Hans-Jørgen Juhl.

Alle er velkommen til at deltage i konkurrencen. Det eneste du skal gøre er, at deltage i en online quiz med otte spørgsmål om Fairtrade. Det lyder måske svært, men er ret let, fordi den viden, du skal bruges, er lige ved hånden i kampagnematerialet. Find quizzen, få hjælp og udfyld den senest den 15. maj via www.odense.dk/FairtradeByOdense.

Partnere i Fairtrade By Odense har doneret masser af gode præmier til kampagnen:

  • Café Fyrtøjet: 1 cafébesøg for 2 pers. (2 retter fra cafékortet, 2 drikkevarer og 2 Fairtrade-kaffe).
  • Kvickly Dalum: Fairtrade-produkter til en værdi af 1.000 kr.
  • Scandic Odense: 1 overnatning inkl. morgenbuffet for 2 pers. på valgfrit Scandic Hotel.
  • Nelle’s Coffee & Wine: 1 gavekort på 400 kr.
  • Café Mauritz: 1 gavekort på 1.000 kr.
  • Den Smagløse Café: 6 stk. gavekort til Fairtrade kaffe/the á 250 kr.
  • Merkur Andelskasse: 2 gavekort á 1.000 kr. til Fairtrade-produkter.
  • Kieler Entreprice A/S: 2 gavekort til Dinner Deluxe hos Pasfall.
  • McDonald’s i Odense: 200 kaffekort à 10 kr.

World Fairtrade Challenge er en international kampagne med over 20 deltagende lande. I Danmark organiseres World Fairtrade Challenge af Fairtrade Mærket (se www.fairtradechallenge.org).
I Odense støtter partnere bag Fairtrade By Odense aktivt op om kampagnen bl.a. ved at donere præmier til kampagnens konkurrence. Læs mere:  www.odense.dk/FairtradeByOdense

Kampagneflyeren er vedhæftet som pdf.

Yderligere oplysninger:
Peter Rahbæk Juel
, borgmester og fmd. for styregruppen for Fairtrade By Odense og fmd. for Odense Bæredygtighedsråd: tlf. 30 51 31 15
Hans-Jørgen Juhl, varehuschef Kvickly på Dalumvej: tlf. 65 43 10 00 / HansJorgen.Juhl@Kvickly.dk
Tom Filstrup, direktør, Scandic Odense: tlf. 29 20 59 56 / tom.filstrup@scandichotels.com
Torben Jarlstrøm Clausen, projektleder for Fairtrade By Odense, Odense Kommune, Bæredygtighedssekretariatet, tlf. 24 59 76 56 / tjc@odense.dk

Mere fra Odense Bæredygtighedsråd

Odense Bæredygtighedsråd

www.odense.dk/Baeredygtighedsraad

Odense Bæredygtighedsråd arbejder for at skabe nye bæredygtige løsninger i Odense. Rådet er bredt sammensat af personer fra både private og offentlige aktører, som har kompetencer indenfor miljø, sundhed, økonomi og sociale forhold.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere