25.06.2021  |  Strategi & ledelse

SDG certificering blåstempler Krügers arbejde for en bæredygtig fremtid

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 6.-7. Juni blev vi auditeret af Bureau Veritas i Verdensmålene og resultatet er nu klart - vi er certificeret! Det er en blåstempling af vores målrettede arbejde med bæredygtighed, ligesom det skærper vores indsats i forhold til miljø og bæredygtighed. Det kommer både kunder, samfundet og miljøet til gode.

Certificeringen af arbejdet med de 17 Verdensmål (SDG’er) er baseret på vurderingsmetoden fra Bureau Veritas som tredjepart. Metoden vurderer en virksomheds evne til at arbejde med de 17 SDG’er og de 169 relaterede mål (delmål) defineret af FN. I to dage gennemgik Bureau Veritas derfor vores forretning ved at bl.a. at auditere de fleste af vores afdelinger lige fra vand til jordforurening, innovation og administration.

Her konstaterede de, at vores arbejde med bæredygtighed i vid udstrækning er dokumenteret, og at ledelsens engagement er dedikeret og konsekvent. Derudover var det bæredygtige aspekt let at finde.

Sjældent set arbejde

Bureau Veritas noterede, at vi har initiereret SDG-aktiviteter inden for alle produktområder, hvilket afspejler en seriøs tilgang til arbejdet med de 17 SDG’er og bæredygtig udvikling.

Det er meget sjældent, at et firma i deres produkter og tjenester rammer direkte i flere af 17 SDG mål og 169 delmål - men Krüger er et af dem

OLE OVERGAARD LEAD AUDITOR/SENIOR CONSULTANT, BUREAU VERITAS

Administrerende Direktør, Leif Bentsen sætter stor pris på certificeringen:

“Vi har længe arbejdet strategisk med FN’s Verdensmål, så jeg er meget glad for, at Bureau Veritas nu har certificeret os som en bæredygtig virksomhed. Det er vigtigt for vores forretning, der er centreret omkring bæredygtighed. Vi vil fx ikke deltage i projekter, som ikke bidrager positivt til Verdensmålene. Dernæst kommer det vores kunder til gode via de løsninger, vi leverer.”

Med certificeringen kommer vi nemlig til at skrue op for vores indsats i forhold til miljø og bæredygtighed. Vi vil arbejde for at finde løsninger, som tilgodeser samfund, klima og kunder, samtidig med at vi udnytter ressourcerne optimalt.

Inddragelse af medarbejdere giver stor værdi

Internt vil vores medarbejdere også kunne opleve en forskel, da Bureau Veritas har et par forslag til forbedringer:

”Det er resultatet af en stor holdindsats, at vi er nået så langt. I processen har vi givet organisationen meget stor frihed til at arbejde med verdensmålene uden en fasttømret model – det har sluppet kreativiteten løs og givet resultater i form af mange forskellige ideer, initiativer og tilgange. Nu skal vi i gang med at systematisere og udbrede på tværs, og dermed forbedre vores evne til at dokumentere og følge fremdriften, ” siger HR- og Kommunikationsdirektør Anne Abraham.

Nu glæder vi os til det videre arbejde med at bidrage til Verdensmålene og en bæredygtig udvikling.

Hvad går certificeringen ud på?

En BV-certificering af en virksomheds arbejde med de 17 bæredygtige udviklingsmål (SDG) er baseret på en grundig auditering fra BV som tredjepart. Metoden verificerer virksomhedens evne til at arbejde med de 17 SDG og de relaterede 169 mål (delmål) defineret af FN.

Krüger A/S arbejder for at sikre Sundhed og trivsel gennem adgang til rent vand og sanitet, effektive klimaindsatser og bidrag til ansvarlig fødevareproduktion. Det gør vi bla. ved at levere bæredygtige løsninger til at rense og genbruge vand til gavn for nuværende og fremtidige generationer.

Tags: Krüger, Krüger

Mere fra Krüger

Krüger

http://www.kruger.dk/

Bæredygtighed For Krüger er det vigtigt at fremme global bæredygtighed. Derfor fokuserer vi på innovative løsninger og teknologier, der reducerer energiforbruget i vandbehandling, spildevandsrensning og slamhåndteringsanlæg, og som bevarer og genvinder ressourcer. Det er blandt andet vandløsninger, hvor der kontinuerligt er fokus på at bevare ressourcer, minimere forbrug og geninvinde ressour…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere