09.06.2021  |  Klima, miljø og energi

Skal vi tage dit projekt med til Klimafolkemødet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du et projekt eller en projektidé, der tager udgangspunkt i FN's 17 Verdensmål? Og vil du gerne tiltrække de rigtige kompetencer og samarbejdspartnere til projektet?

Climate Partnerships er en partnerskabsplatform, der matcher organisationer og virksomheder, som ønsker at skabe positiv forandring med deres forretning.

På Klimafolkemødet d. 2-4 september i Middelfart kan deltagere møde Climate Partnerships som en fysisk installation. En ”dating-væg” om man vil.

Virksomheder og organisationer har mulighed for at finde deres næste samarbejdspartner, eller bliver inspireret til at koble sig på allerede eksisterende initiativer, der sætter handling bag Verdensmålene.
Vi tager selvfølgelig alle Climate Partnerships projekter med på ”væggen”... og vi har plads til endnu flere.

Derfor…

Hvis du har et projekt eller en projektidé, som du gerne vil have testet af, udviklet, eller tiltrukket samarbejdspartnere til - så er her en god mulighed.
Vi tager gerne dit projekt eller projektidé med til Klimafolkemødet.

Eneste to kriterier er:

• at projektet har fokus på ét eller flere af Verdensmålene.
• at I gerne vil invitere samarbejdspartnere indenfor (hvis det er de rigtige selvfølgelig).

Du behøver ikke selv være fysisk til stede ved Klimafolkemødet.

Send en mail med en kort beskrivelse af dit projekt eller projektidé til cathrine@climatepartnerships.com, så finder vi et tidspunkt til en snak om muligheden.

Partnerskabsprojekter kan handle om alt fra danske og internationale udviklingsprojekter, cirkulær økonomi, bæredygtig produktion, udvikling af klimaløsninger, trivsel, ulighed mv. Vi præsenterer projekter indenfor de fleste Verdensmål og partnerskabstyper på "væggen" ved Klimafolkemødet.

Du kan læse mere om Climate Partnerships her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere