Sourcing House

sourcing-house.com/

Branche/Sektor:

Rådgivning/konsulenter, Tekstil/beklædning

Om

Som rådgiver i tekstilbranchen har Sourcing House siden 2004 bygget bro mellem leverandører og kunder, der ønsker en mere bæredygtig produktion. Vi besidder in-house kompetencer inden for både produktionshåndtering og rådgivning, og vi har et bredt og velfunderet partnerskab med leverandører, der fokuserer både på kvalitet og p…

Læs mere  

Om

Som rådgiver i tekstilbranchen har Sourcing House siden 2004 bygget bro mellem leverandører og kunder, der ønsker en mere bæredygtig produktion. Vi besidder in-house kompetencer inden for både produktionshåndtering og rådgivning, og vi har et bredt og velfunderet partnerskab med leverandører, der fokuserer både på kvalitet og på bæredygtighed.

Tekstilbranchen mødes med stadig større krav til CSR, certificeringer og økologi – og til mere bæredygtige produkter i alle henseender. Det er vores klare mål at de bæredygtige forandringstiltag skal skabe værdi hele vejen rundt - for mennesker, miljø og forretningen.

Sourcing House arbejder for at fremme CSR hos både kunder og leverandører gennem håndgribelige løsninger og praktisk funderet rådgivning. Vi tilpasser rådgivning ud fra kundens behov, hvad enten der er brug for implementering af CSR-strategi, rådgivning om certificeringer og standarder eller kortlægning af hvilke leverandører, der understøtter de krav og forventninger kunderne står overfor.

Produktionsløsninger faciliteres gennem partnere beliggende i og omkring Europa samt Asien, med fokus på social og miljømæssig ansvarlighed, og ved valg af bæredygtige materialer og løsninger.

I Sourcing House definerer vi CSR som Corporate Sustainability & Responsibility. Essentielt i vores CSR-strategi og arbejde med verdensmålene er en bestræbelse på kontinuerligt at flytte barren både for os selv og for vores samarbejdspartnere. Bæredygtighed handler for os om at integrere sociale, etiske og miljømæssige hensyn i den måde vi driver forretning på og at tage ansvar for vores påvirkning på verden omkring os - nu og fremover.

Kontaktpersoner

Helle Guldbeck Bjerregaard

CFO/Owner

Silke Sønderstrup-Granquist

Head of CSR

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere