04.05.2016  |  Kommunikation

Stark vil øge mænds opmærksomhed på kræft

Med et nyt sponsorat vil Stark stille sig til rådighed for Kræftens Bekæmpelse. Byggemarkedskæden vil bruge sine platforme til at nå ud til den mandlige del af befolkningen.

Byggemarkedskæden Stark går sammen med Kræftens Bekæmpelse for at øge opmærksomheden på kræft i befolkningen – særligt hos den mandlige halvdel.

Øget opmærksomhed og fokus er med til at få folk til at kvitte smøger og dyrke motion og dermed med til at skabe positive resultater, når det kommer til kræftsygdomme. Det vil Stark nu bidrage til under sloganet ”Sammen står vi stærkere”.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Målgruppen er mænd
I forbindelse med den landsdækkende kampagne ”Mand det nytter” skal samarbejdet sætte særlig fokus på at nå ud til de danske mænd:

”Vi støtter, fordi det nytter, og fordi kræft er en vedkommende sag, der ikke kun berører mænd, men hele den danske befolkning”, siger marketingsdirektør hos Stark, Jesper Gaarde, og fortsætter:

”Hos Stark arbejder vi efter at give professionelle råd og vejledning, når kunderne har brug for det. Det handler om at være til stede og byde ind med en professionel holdning til tingene. Kræftens Bekæmpelse er en troværdig organisation, som arbejder professionelt i en god sags tjeneste, som berører os alle. Vi ser et stort potentiale i samarbejdet og glæder os til sammen at få sat stærkere fokus på mænd og kræft”.

Læs også: Stark tilbyder bæredygtigt træ i 90 butikker

Hos Kræftens Bekæmpelse ser man også frem til samarbejdet:

”Mange mænd undgår helst at beskæftige sig alt for meget med kræft og sygdom, men via dette samarbejde bliver budskaberne kommunikeret ud inden for nogle rammer, som taler mere direkte til mændene. Det kan forhåbentlig være med til at øge opmærksomheden om kræft, der hvert år rammer flere end 17.000 mænd i Danmark”, siger fundraisingchef Ken H. Andersen.

Koordineret kommunikationsstrategi
Første led i samarbejdet er at tage Starks kommunikationsplatforme i brug for at få det fælles budskab ud – det betyder både månedlige tilbudsaviser, annoncer og plakater, men også sociale medier og hjemmesiden stark.dk.

Starks sponsorat indebærer desuden, at byggemarkedskæden donerer én krone for hver gang et SelvByg-medlem bruger sit kort i kampagneperioden, der løber fra den 9. til den 29. maj.

”Jeg er spændt på at se, hvor meget STARK kan samle ind. Hver krone gør en forskel og gør det muligt for os at komme endnu længere ud med støtte til forskning, oplysning og patientstøtte”, siger Ken H. Andersen.

-CHM 

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere