13.10.2017  |  Strategi & ledelse

Stiftende generalforsamling i Global Compact Netværk Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Styregruppen bag det kommende danske netværk i Global Compact afholder stiftende generalforsamling den 24. oktober i Industriens Hus i København.

Global Compact Netværk Danmark bliver et uafhængigt lokalt netværk, som arbejder tæt sammen med Global Compact i New York.

Netværket vil fremme danske virksomheders arbejde med ansvarlighed og værdiskabelse gennem arbejdet med både Global Compacts 10 principper og FN’s verdensmål. Netværket vil gennem samarbejde med FN Global Compact i New York og lokale netværk i 80 lande facilitere læring, politisk dialog, samarbejde og partnerskaber mellem virksomheder og interessenter fra NGO’er, regering, og finansielle og akademiske institutioner.

Det bliver en platform for dialog, videndeling og erfaringsudveksling, så vi i Danmark kan håndtere de globale udfordringer samt blive endnu bedre til at udvikle fremtidens virksomheder og vinde fremtidens markeder med bæredygtige og ansvarlige forretningsmodeller.

Netværket vil have et bredt funderet fokus på danske virksomheders risici, udfordringer og muligheder og vil komplementere Global Compacts Nordiske Netværk.

Der er fri adgang til den første, åbne del af generalforsamlingen, hvor programmet ser således ud:

13.30  Registrering og networking

14.00  Velkommen til DI
Thomas Bustrup, Direktør i DI

14.05  Global Compacts nye globale strategi og de lokale netværks rolle
Lise Kingo, CEO for Global Compact

14.25  Indlæg fra regeringen
Kristian Jensen, Finansminister

14.45  Indlæg fra Folketingets 2030 Netværk 
Kirsten Brosbøl, Formand for 2030 Netværket
 
15.00  Visionen for netværket - hvad bringer os frem til i dag og hvad skal bringe os videre
Sara Krüger Falk, Global Compact Danmarks styregruppe

15.15  Slut på den åbne del
 

Hvis du ønsker at deltage, kan du tilmelde dig via linket her.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere