15.08.2022  |  Klima, miljø og energi

Sustainability Awards 2022 byder på fantastisk program

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bæredygtighed er prioriteret højt hos mange danske virksomheder og derfor skal de danske virksomheder der arbejder strategisk og innovativt med bæredygtighed hyldes til Sustainability Awards 2022. Den prominente jury vil bedømme de nominerede virksomheder, og interessante oplægsholdere vil give deres syn på den bæredygtige omstilling

Bæredygtighed bliver mere og mere integreret i de danske virksomheder, og derfor vil virksomheder der går forrest i den bæredygtige omstilling blive hyldet til årets Sustainability Awards, der afholdes af EY og Dansk Erhverv.

Til konferencen vil flere prominente oplægsholdere give deres syn på, hvordan det står til med den bæredygtige omstilling.

Blandt dem er Mads Lundby Hansen, der er cheføkonom og vicedirektør i den liberale tænketank CEPOS. Han blander sig ofte i den offentlige debat indenfor økonomi og vækst, og udover sin fortid som embedsmand i flere ministerier er han også tidligere cheføkonom for Venstre.

Tale fra tidligere vinder og paneldebat
Sidste år blev DSV den første vinder af kategorien ”Climate Strategy Awards” til Sustainability Awards, og deres CEO, Jens Bjørn Andersen, vil i år fortælle om den stærke kobling, der er mellem kerneforretningen og bæredygtighed.

Udover talerne vil der være en debat om den bæredygtige forretning og strategi i en uforudsigelig tid. Her vil vidende gæster som Lise Mortensen, der er CFO i Chr. Hansen, Carina Ohm, der er Head of Climate Change and Sustainability Services i EY og Peter Møllgaard, der er formand for Klimarådet, deltage.

Alt dette leder op til en fantastisk afslutning på aftenen med konferencens prisuddelinger, hvor tre priser bliver overrakt:

  • Climate Strategy Award
  • Sustainability Innovation Award
  • Særpris for Long Term Value Creation Award

De tre priser bliver uddelt af en kompetent jury, der består af blandt andet Connie Hedegaard, Kristian Jensen og Bo Øksnebjerg.

Hele aftenen vil publikum og deltagerne blive guidet igennem programmet af Andreas Gylling Æbelø, der er aftenens konferencier.

Du kan læs meget mere om Sustainability Awards 2022 og tilmelde dig her: https://www.ey.com/da_dk/sustainability-awards

Tags: EY

Mere fra EY

EY

www.ey.com/dk

I EY stiller vi en bred vifte af ydelser til rådighed indenfor sustainability. Vi har et tværfagligt team, der dækker hele det brede CSR-område, med kompetencer inden for klima- og miljøpåvirkning, sustainability rapporting, arbejdstagerrettigheder, menneskerettigheder, samt antikorruption og bestikkelse.  Som et led i vores service tilbyder vi en…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere