Jobopslag

Sustainability Manager

Flügger group A/S

www.flugger.com

 • ulma@flugger.com
 • 70 15 15 05
 • Islevdalvej 151, 2610 Rødovre
Se profil  
Stilling: Sustainability Manager
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.10.2021
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 02.07.2021
Søg job  

Hos Flügger tror vi på at fremtidens farve er grøn, og nu har du mulighed for at spille en afgørende rolle på vores rejse mod at blive en endnu grønnere producent af maling og tilbehør.

Flügger har i mange år været på en rejse mod at blive en stadig mere bæredygtig producent af malervarer og tilbehør og har allerede 73 % af vores maling miljømærket. Specielt det seneste år har vi arbejdet fokuseret med at få systematiseret og målsat den måde, vi arbejder med bæredygtighed på. Vi er kommet langt, men søger nu en ny, passioneret kollega, der kan sikre, at vi får sat endnu mere fart på den grønne dagsorden.

Vores strategi, som vi lancerede i 2020, hedder Going Green, og i her har vi blandt andet defineret vores ambitioner inden for bæredygtighed på både kort og lang sigt. Going Green markerer således starten på en bæredygtig transformation af Flügger over det næste årti.

Omdrejningspunktet for bæredygtighed i strategien er vores tre overordnede målsætninger inden for Production, Packaging og Paint, som er de områder, hvor vi har en særlig forpligtelse og mulighed for at skubbe på en mere bæredygtig udvikling. Frem mod 2030 vil vi arbejde mod en CO2-neutral produktion, vi vil bruge 75 % genanvendt plastik i vores emballage, og vi vil producere 100 % bæredygtig maling, der er mærket med enten international eller nordisk ecolabel. Vi er allerede nået langt med miljømærket maling, grønne energicertifikater, FSC certificeret produktion samt spande og tilbehør baseret på genbrugsplast.

Vær med til at sætte dit aftryk på vores grønne agenda
Vores ambitioner er store, og derfor søger vi nu en profil, der kan drive vores bæredygtighedsagenda og være med til at sikre, at vi når i mål med det, vi har sat os for - eller måske endnu længere. Vi har brug for dig, der kan være med til at sætte retningen, drive udviklingen af CSR i Flügger og eksekvere på mange af vores spændende projekter. Så hvis du brænder for CSR og har lyst til at få indflydelse på den grønne agenda i en international virksomhed med en klar vækststrategi, så er det dig, vi søger.

Du vil blandt andet blive ansvarlig for at:

 • Drive eksisterende CSR-strategi implementering og facilitere fremtidig strategiudvikling på tværs af Flügger, både nationalt og internationalt
 • Arbejde tæt sammen med både den centrale og lokale ledelse for at definere mål og målsætninger, i tilknytning til den overordnede virksomhedsstrategi
 • Facilitere og koordinere CSR programmer og projekter på tværs af vores lokationer og funktioner
 • Facilitere dataindsamling på tværs af funktioner og sikre rapportering i henhold til Global Reporting Initiative
 • Sikre at vi lever op til og er på forkant i forhold til eksisterende og kommende lovgivning, både nationalt og fra f.eks. EU
 • Sikre at Flügger har en finger på pulsen i forhold til tendenser indenfor CSR og generelle strømninger i markedet
 • Facilitere udrulning og øge kendskabet til CSR i Flügger i tæt samarbejde med relevante afdelinger, herunder People & Culture samt Commercial
 • Være CSR go-to-person og facilitere CSR-styregruppemøder med repræsentanter fra topledelsen
 • Udarbejde koncernens årlige CSR-rapport
   

Passioneret og datadrevet CSR-specialist
Vi leder efter dig, der har minimum 5 års erfaring inden for CSR-feltet, og gerne kommer fra en stilling, hvor du har opbygget relevant erfaring og pondus til at kunne drive CSR i en koncern af Flüggers størrelse og kompleksitet. Derudover forventes du at have en bred virksomhedserfaring. Du har hands-on erfaring, men formår samtidig at arbejde strategisk med CSR. Du går analytisk til værks og er en problemknuser. Du trives med at navigere i en stilling, hvor det forventes, at du kan tage taktstokken og sætte retningen – og du formår at få organisationen, og specielt dine vigtigste interessenter, med. Din indsigt gør, at du er i stand til at udfordre både retning og resultater, og bakke op hvor nødvendigt. Som person er du initiativrig, proaktiv, løsningsorienteret og passioneret – specielt hvad bæredygtighed angår.

Derudover kendetegnes du ved:

 • Stor faglig indsigt i og viden om klima, miljø og bæredygtighed
 • Relevant uddannelse
 • Stærke analytiske evner og erfaring med at håndtere data
 • Gode projektlederevner
 • Evner at navigere i en kompleks organisation med global tilstedeværelse
 • God til at inspirere og agere ’fødselshjælper’ i funktioner, der skal drive forskellige bæredygtighedsagendaer
 • Gode stakeholder management egenskaber
 • Store ambitioner inden for klima og miljø og du motiveres af at gøre en forskel

Du vil referere direkte til vores Senior Vice President for Procurement, QHSE & CSR, Anette Beck, der med reference til vores CEO, indgår som en del af topledelsen i Flügger. Du vil få fast base på vores hovedkontor i Rødovre, men arbejde sammen med stakeholders på tværs af funktioner, lokationer og lande.

Interesseret?
Send os din motiverede ansøgning og dit CV snarest og senest den 6. august 2021 via Flüggers karriereportal på Flugger.dk. Vi glæder os til at læse, hvorfor det netop er dig, der skal med på Flüggers grønne rejse. Samtaler afholdes løbende.

For mere information
Kontakt: SVP Procurement, QHSE & CSR Anette Beck
Telefon: 26 89 82 84

Flügger er et internationalt børsnoteret selskab med en omsætning på over 2,1 mia. Kr. og ca. 1700 ansatte i Danmark, Sverige, Norge, Island, Polen og Kina. Cirka 510 af disse arbejder i Danmark. Vores job er at udvikle, producere, markedsføre og sælge maling, træbeskyttelse, tapet, maleværktøjer og meget mere i en professionel kvalitet samt hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse. 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere