07.02.2018  |  Klima, miljø og energi

Troldtekt® i det DGNB-certificerede byggeri

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sådan bidrager Troldtekt til certificering af bæredygtige bygninger.

En DGNB-certificering dokumenterer bredt, hvor bæredygtig en bygning er. Med DGNB som værktøj kan bygherrer og rådgivere beregne, hvad forskellige beslutninger betyder for blandt andet miljø, totaløkonomi og sociale forhold i bygningen.

I samarbejde med Rambøll har Troldtekt A/S udarbejdet opdateret dokumentation om Troldtekt akustikpladers bidrag til en DGNB-certificering. Dokumentationen viser, at Troldtekt kan bidrage med point til kriterier, der udgør 52,7 procent af en samlet DGNB-certificering.

Rambøll har desuden udarbejdet rapporter og tilhørende dokumentationspakker, der gør det overskueligt for auditors at vurdere Troldtekt produkters specifikke bidrag til de forskellige DGNB-kriterier.

Læs mere i brochuren "Troldtekt i det DGNB-certificerede byggeri" eller på troldtekt.dk.

Mere fra Troldtekt A/S

Troldtekt A/S

http://www.troldtekt.dk/

Troldtekt A/S har eksisteret siden 1855, og er i dag et af de ældste nulevende aktieselskaber i Danmark.I 1935 gik Troldtekt fra at være byggematerialegrossist til også at være byggematerialeproducent. I den lille by, Troldhede, i det vestlige Jylland startede Troldtekt en fabrik med produktion af træbaserede pladematerialer. Hovedproduktet var - dengang som nu - Troldtekt akustik, der i al sin en…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere