22.01.2021  |  Kommunikation

Udnyt tiden til nye kompetencer

Indhold fra partner Hvad er dette?

"Jeg havde en vis skepsis vedr. forventninger, da det var mit første online kursus som sådan. Det virkede! Det var godt med de særlige "rum", når vi skulle i gruppearbejde," fortæller kursist om online ISO 9001 Inspirationsseminar.

I foråret gjorde vi os mange erfaringer med afholdelse af online kurser, som vi sidenhen har udnyttet til at tilbyde flere online events og webinarer (se kommende her), og ej heller den nuværende situation skal forhindre os i at tilbyde dig faglig udvikling.

Derfor udbyder vi et udvalg af online kurser, som giver dig mulighed for at udnytte denne tid til at tilegne dig ny viden og styrke dine faglige kompetencer - uden at gå på kompromis med din læring, understreger Susanne Lykkeberg, underviser på ISO 9001 Inspirationsseminar:

"Vi sørger for at gøre kurset så interaktivt som muligt. Vi har fået et AV-lokale, som understøtter, at vi kan gennemføre online undervisningen med præsentation på online tavle og mulighed for gruppearbejde, så undervisningen bliver levende."

I den kommende tid kan du blandt andet være med på et ISO 22000 Opgraderingsseminar den 26. januar, et ISO 9001 Inspirationsseminar den 28. januar og et ISO 13485 Inspirationsseminar den 3. februar.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere