02.02.2017  |  Menneskerettigheder

UNICEF og Norwegian i nyt dansk samarbejde

Indhold fra partner Hvad er dette?

I ti år har UNICEF Norge og Norwegian haft et tæt samarbejde om at hjælpe nogle af de mest udsatte børn verden over. Nu udvides aftalen mellem UNICEF og Norwegian til også at gælde Danmark, Sverige og USA.

I ti år har UNICEF Norge og Norwegian haft et tæt samarbejde om at hjælpe nogle af de mest udsatte børn verden over. Nu udvides aftalen mellem UNICEF og Norwegian til også at gælde Danmark, Sverige og USA. Det indebærer flere kampagner og giver samtidig endnu flere Norwegian-medarbejdere mulighed for at bidrage til UNICEF’s arbejde.

”I tråd med Norwegians internationale vækst er det naturligt, at vores partnerskab med UNICEF også udvides til flere lande. Samtidig er det en god måde at markere tiåret for et godt samarbejde mellem Norwegian og UNICEF”, siger koncernchef Bjørn Kjos.

Norwegians signaturpartnerskab med UNICEF indebærer en række fælles aktiviteter som eksempelvis indsamlingskampagner, der har til formål at hjælpe nogle af verdens mest udsatte børn. Norwegian og UNICEF har i flere år sendt et fuldtlastet fly med skolebøger og nødhjælp til dele af verden, der er påvirket af krig og konflikt. Eksempelvis er flyvningerne de seneste år gået til flygtningelejre i Jordan og i Den Centralafrikanske Republik.

Norwegian har videre en funktion på hjemmesiden, der giver passagerer mulighed for at donere penge til UNICEF, når de bestiller en flybillet. Siden juni 2015 har Norwegians passagerer igennem denne løsning givet over 7,5 millioner kroner til UNICEF’s arbejde. De ansatte i Norwegian støtter UNICEF ved, at den årlige julegave går til organisationen.

”Norwegian er en vigtig partner for UNICEF, som gør det muligt for os at hjælpe tusindvis af verdens mest udsatte børn. Derfor glæder vi os meget over, at partnerskabet nu bliver udvidet til også at omfatte Danmark, så vi sammen kan hjælpe endnu flere børn”, siger Steen M. Andersen, generalsekretær i UNICEF Danmark.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere